Video: Medvědovi tváří v tvář a koně na betoně

Red Vid
2. 9. 2007 0:01
Týden očima reportérů video týmu Aktuálně.cz

Praha - Tento týden pro vás videoredakce připravila řadu původních reportáží. Podívejte se na neuvěřitelný příběh chlapce s umělou kůží, který natočil Tomáš Netočný a Petr Protivánek. Kateřina Eliášová zase zjistila, že vozíčkaři nemají na růžích ustláno, když chtějí v Praze na toaletu. A mimochodem, najít farmu mezi pražskými paneláky, nebo se s kamerou přiblížit k medvědovi pro nás nebyl problém.

 

Malá Fatra - Desítky tisíc českých turistů vyráží každoročně do slovenských hor. A snad jen málokdo se nezeptá: "Uvidím tam medvěda?" Největší evropská šelma je mezi turisty možná populárnější, než bílý žralok na Jadranu.
Praha - Najít v Praze na Proseku farmu? Spíš hromady betonu. Ale přesto, našemu týmu se povedla věc nevídaná. Mezi barevně strakatými paneláky našli koně. Koně na betoně:-)
Praha - Pražský magistrát na svých stránkách zveřejňuje neúplné a nepravdivé informace. V sekci "Praha pro handicapované" odkazuje vozíčkáře na bezbariérové restaurace, v nichž je možno použít i bezbariérové WC. Reportéři Aktuálně.cz spolu s vozíčkáři seznam testovali.
Prostějov - Ve svých osmi letech se Lukáš Hýbl znovu učí jíst a chodit. A k tomu trénuje čtení, psaní a počty. Téměř celý povrch jeho těla pokrývá umělá kožní náhrada, takže nesnese slunce ani letní horko.V půlce září to bude rok, kdy chlapec málem zemřel v plamenech.
 

Právě se děje

Další zprávy