Cupka nahlásil nehodu policii. Mohla být úmyslná, tvrdí

Domácí Domácí
22. 6. 2011 16:18
Insolvenčního správce Sazky v úterý srazilo auto řízené Rusem

Praha - Insolvenční správce loterijní společnosti Sazka Josef Cupka se rozhodl na policii nahlásit úterní incident, při kterém ho na Karlově náměstí srazilo auto řízené ruským státním příslušníkem.

Ačkoliv Cupkova mluvčí Lenka Tichá nejprve tvrdila, že se jedná o normální nehodu, nyní se Cupkův tým domnívá, že kolize nebyla náhodná.

"Stříbrné auto značky Škoda zastavilo před přechodem a až poté, co Cupka došel přibližně do poloviny vozovky, vůz se náhle rozjel. Řidič ruské národnosti také po nárazu ihned nezastavil, ale vláčel správce na kapotě vozu několik metrů," uvedla Tichá.

Správce naštěstí vyvázl jen s lehčím zraněním a může dál pokračovat ve své práci.

Událost se podle mluvčí jeví velmi nestandardně také v kontextu s tím, že tým má signály, že se připravuje na insolvenčního správce jako současného šéfa Sazky diskreditační kampaň, která by se mohla v médiích objevit už příští týden.

Na překvapivý zvrat v rozhodnutí Josefa Cupka zareagoval bývalý ředitel Sazky Aleš Hušák.

"Je zvláštní, že člověk, který tvrdí, že ho údajně srazilo auto a vláčelo ho několik metrů, nezavolá hned policii, ale místo toho několik hodin poté začne konspiračními teoriemi zásobovat média a polici vše oznámí teprve druhý den," napsal ve veřejném prohlášení.

Čtěte o případu Sazka - všechny informace ZDE

 

Právě se děje

Další zprávy