Vyhrajte značkové oblečení paralympioniků od Alpine Pro

30. 8. 2012 10:00
Soutěžte a vyhrajte značkové oblečení Alpine Pro
Foto: Aktuálně.cz

Soutěž - Zúčastněte se soutěže s on-line deníkem Aktuálně.cz a vyhrajte oblečení značky Alpine Pro od Premier sports, marketingového partnera Českého paralympijského týmu, který nás právě reprezentuje v Londýně.

Paralympijské hry se konají od roku 1960, letos tedy proběhne již 14. ročník.  Budou se konat tak jako Letní olympijské hry 2012 v Londýně ve Velké Británii.

Českou republiku reprezentuje celkem 46 sportovců, mezi nimi například Jiří Ježek, obhájce zlaté medaile v cyklistice, Markéta Sidková (lukostřelba), Eva Kacanu (koule, oštěp a disk), Jiří Bouška (cyklistika) nebo Ivan Karabec (stolní tenis). Všem českým sportovcům a členům výpravy můžete vyjádřit svou podporu vzkazem na e-mailovou adresu [email protected].

Soutěž vyhrává ten, kdo odpoví správně na všechny soutěžní otázky a bude nejblíže tipu, kolik soutěžících se soutěže zúčastní. Vítěz od nás dostane značkovou soupravu Alpine Pro (tričko, bunda, kalhoty, boty), druhý a třetí výherce od nás dostane batoh s tričkem, nebo páskem Alpine Pro.

Soutěž končí 6. 9. 2012 ve 12 hodin. Výherce budeme kontaktovat na e-mail uvedený v soutěžním formuláři.



 

Právě se děje

Další zprávy