Konec soutěže. Čí jsou letenky do New Yorku a Londýna?

16. 12. 2011 12:21
Dva týdny jste s British Airways a Aktuálně.cz soutěžili o exkluzivní letenky
Foto: British Airways

To není žert ani nadsázka. Darujeme vám zpáteční letenky pro dva do New Yorku a v letadle vás posadíme do business třídy Club World.

Zde na vás již teď čekají pohodlná sedadla, která se zmáčknutím jediného tlačítka samy polohují do vodorovné postele. Budete-li se tedy během letu cítit unaveni, můžete se v pohodlí natáhnout a na chvíli si zdřímnout.

Spát příliš dlouho vám však rozhodně neradíme. Mohli byste propásnout některý z chodů z bohatého menu, které pro vás právě připravují ti nejvěhlasnější britští šéfkuchaři. Speciálně vyškolený personál pro vás udělá, co vám na očích uvidí, proto se nerozpakujte sami požádat o sklenku luxusního vína z bohaté nabídky nebo o pravé šampaňské.

Zkrátka nepřijde ani druhý vítěz v pořadí, který se s námi business třídou Club Europe podívá do Londýna. Na palubě letadla jste si rozhodně neužívali bohatého pohoštění ani bohaté nabídky špičkových vín a šampaňského a na letišti vás určitě nepustili do luxusních salonků. British Airways vám tohle všechno nabídne a ještě pro vás odbaví dvě velká zavazadla zdarma, což se hodí zejména, pojedete-li do Londýna na nákupy.

Pro vítěze na třetím místě máme připravené dvě zpáteční letenky do města nad Temží ekonomickou třídou British Airways, kdy vás rozhodně nebudeme nutit připlácet si za tak samozřejmé věci, jako je občerstvení na palubě nebo jedno velké zavazadlo k odbavení. Pokud si budete chtít cestu s námi naplánovat do těch nejmenších detailů, umožníme vám 24 hodin před odletem zvolit si vlastní sedačku.

Jak na to? Abyste se mohli soutěže zúčastnit, musíte mít účet na sociální síti Facebook. Po kliknutí na tlačítko "Pošli letadlo" nejdříve musíte souhlasit s tím, že naše aplikace může komunikovat s vaším facebookovým profilem. Poté se zobrazí seznam vašich přátel, kterým můžete letadlo poslat. Za každé odeslané letadlo, které vaši přátelé aktivně přijmou, dostáváte jeden bod. A pozor: další bod získáte také za každé letadlo, které vám vaši přátelé vrátí (tedy aktivně pošlou)!

Čím více bodů získáte, tím výše se umístíte v žebříčku soutěžících. Počet bodů, které jste získali, i průběžné výsledky soutěže, najdete kousek pod tlačítkem "Pošli letadlo!" Vyhrávají tři uživatelé, kteří budou mít na konci soutěže největší počet letadel (bodů). Soutěž končí v pátek 16. 12. 2011 ve 12,00!

Své šance samozřejmě zvyšujete i tím, že soutěž publikujete na své zdi. A pozor: pokud se na tuto stránku díváte z mobilního telefonu, nemusí se vám soutěž zobrazovat korektně.

1. Cena - dvě letenky do New Yorku business třídou - Vyhrává uživatel, který v soutěži nasbíral nevětší počet bodů

2. Cena - dvě letenky do Londýna business třídou - Vyhrává uživatel, který jako druhý v pořadí nasbíral v soutěži nevětší počet bodů

3. Cena - dvě letenky do Londýna ekonomickou třídou - Vyhrává uživatel, který se zobrazí po ukončení soutěže pod tlačítkem "Pošli letadlo!" na třetím místě. Nasbíral tedy třetí v pořadí nevětší počet letadel = bodů!

Letenky jsou termínované. Všechny odlety a přílety se uskuteční v termínu od 10. ledna 2012 do 1. dubna 2012. Je tedy podmínkou soutěže doručit do 22. 12. 2011 na mail [email protected] zvolený závazný termín odletu a příletu, kontaktní údaje vítězů a v případě 1. ceny i čísla pasu a datum narození.

Vztahy pořadatele se soutěžícími se řídí těmito Soutěžními podmínkami

 

Právě se děje

Další zprávy