Asijské panenky měly sraz v Brně. Lásky i hádky v plastu

Asijské panenky měly sraz v Brně. Lásky i hádky v plastu
Anninčina elfka Miquen je ráda středem pozornosti - zvláště mužů. "Někdo si koupí zběsile drahou panenku z limitované série a doma si ji vystaví podobně jako třeba obraz," vysvětluje Anninke.
Erin a Erinka prý nosí občas stejné šaty. "Někdo si panenku sám dotváří - namaluje obličej, tělo, přidá třeba pár tetování a piercingů, případně se pustí i do zásadnějších modifikací, při nichž mění samotný tvar panenky," líčí Anninke.
Slunečné dopoledne využily "panenky" k romantickému pikniku na Petrově. V popředí Vlčíščina Daniela s Anninčiným Severim v klíně. Běžné BJD stojí mezi sto až tisíci dolary.
I ostatní Anninčiny "panenky" Miquen, Schirrú a Jesse Kai si krásnou sobotu užívají naplno.
Foto: Anežka Michnová, Fantazeen
Aktuálně.cz Aktuálně.cz
30. 8. 2011 16:51

Brno - Myslíte si, že hrát si s panenkami je infantilní? To jste asi ještě neviděli BJD (Ball Jointed Doll), kloubové panenky pocházející z Japonska a Korey. V sobotu 20. srpna se v Brně sešlo několik postaviček z resinu, speciálního lehkého plastu, který vypadá jako porcelán. A panenky s sebou vzaly i své majitelky. Fotoreportáž vznikla na stránce Fantazeen, která funguje v rámci experimentálního facebookového deníku Fakt!. Autorkou galerie je Anežka Michnová.

 

Právě se děje

Další zprávy