30 fotek k narozeninám krásné vévodkyně Kate

30 fotek k narozeninám krásné vévodkyně Kate
Catherine Elisabeth Middletonová alias Kate se narodila 9. ledna 1982 v Readingu západně od Londýna jako nejstarší ze tří dětí. Tady jako tříletá Kate šplhá na skálu v Národním parku Lake District.
Pětiletá malá slečna usmívající se do objektivu fotoaparátu. Její rodiče vydělali jmění svou firmou na "potřeby pro večírky" Party Pieces, a tak ji mohli poslat na studia dějin umění na váženou skotskou univerzitu St. Andrews.
Tady je Kate roku 2005 po dokončení studií na skotské St. Andrews University. To už se se svým budoucím chotěm princem Williamem znali. Legendární je historka z března 2002, kdy si jí William poprvé všiml na módní přehlídce, během níž na sobě Catherine měla velmi málo zahalující model. Tyto průhledné šatičky byly nedávno vydraženy za více než dva miliony korun.
V roce 2005 - po dokončení studií na skotské St. Andrews University. Kate s Williamem jsou podle přátel ze studií dobrý pár. Kate princi léta tiše stála po boku, podporovala ho v kariéře. Za tu dobu si od britského tisku vysloužila přezdívku "čekající Katka". Údajně to byla ona, kdo Williama na konci prvního ročníku přesvědčil, aby ze školy neodcházel. Přesto dne 14. dubna 2007 oznámil britský deník The Sun jejich rozchod.
Foto: Reuters
Reuters Reuters, Karel Toman
9. 1. 2012 6:00

Catherine, vévodkyně z Cambridge, slaví 9. ledna 2012 své 30. narozeniny. Připomeňte si její loňskou proměnu z obyčejné holky Kate Middletonové v naději pro britské impérium.

 

Právě se děje

Další zprávy