Amerika bojuje se špeky. Jak jinak než live

Amerika bojuje se špeky. Jak jinak než live
Stacey Scottová (vlevo) během základního tréninku. Fitness centrum v Utahu se díky reality show, která se odtud vysílá, stalo tak populárním, že má na příštích osm měsíců vyprodáno.
Když pohyb bolí...
Trenérka Tiffany Gustová hecuje další z těch, kteří chtějí hubnout v záři kamer: Richarda Walkera (vlevo) a Glena Schneidera. Obézních Američanů stále přibývá, podle srpnových statistik jich je už 72,5 milionu.
Sam Poueu jde ostatním příkladem. V loňské sérii reality show dokázal zhubnout 140 liber, tedy téměř 67 kilogramů. Začínal na váze 168 kilogramů...
Foto: Reuters
Zahraničí Zahraničí
13. 9. 2010 11:00

Washington - Obézních Američanů je znovu víc. Podle srpnových statistik žije nyní v USA 72,5 milionu lidí s těžkou nadváhou, což představuje už více než čtvrtinu všech obyvatel.

S přebytečným tukem se přitom bojuje na všech frontách. Předně je tu nesmírně populární reality show, která se odehrává ve fitness centru v Utahu, soutěží se o největší úbytek váhy. Pod dozorem trenérů účastníci cvičí, plavou, chodí nejméně šest až sedm hodin denně. A správně se stravují.

Pak je tu aktivita první dámy. Michelle Obamová má program pro boj s dětskou obezitou. Let's Move se vysílá v televizi, smyslem je přimět děti začít cvičit.

Prohlédněte si ve fotogalerii, jak USA bojují se špeky.

 

Právě se děje

Další zprávy