Důchodce chtěl pudla, prodali mu fretku na steroidech

Petr Jemelka Petr Jemelka
10. 4. 2013 18:15
Fretky dostávaly anabolika od narození, navíc měly extra péči o kožíšky
Pudl, nebo fretka? Fretka.
Pudl, nebo fretka? Fretka. | Foto: Youtube

Buenos Aires - Zneužívání růstových hormonů už není jen doménou cyklistiky a dalších sportovních disciplín.

Argentinská policie řeší kuriózní případ podvodu důchodce, který si z trhu v Buenos Aires místo vytouženého trpasličího pudla odnesl přerostlou fretku na steroidech.

V roztomilosti si sice přerostlá šelmička s malým psem příliš nezadá, ale napálený kupec z města Catamarca by mohl narazit při snaze fretku-kulturistku vycvičit.

Vzhledem k tomu, že jí protřelý obchodník podával steroidy od narození, je navíc pravděpodobné, že bude trpět zdravotními problémy.

"Fretkám byla od počátku podávána anabolika, navíc se jejich kožíškům dostávalo zvláštní péče tak, aby byly hebké jako srst trpasličích pudlů," řekl veterinář místní televizi.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Místo toho, aby postarší muž odešel s naočkovaným psím miláčkem, musel se smířit s vědomím, že vyhodil v přepočtu tři tisíce korun, a "brazilskou krysou" na vodítku. Právě tak totiž Argentinci fretkám přezdívají.

Nebyl jediný, koho vykutálení chovatelé na La Saladě - největším trhu v Argentině - napálili. Jistá dáma si podle britského listu The Daily Mail odnesla fretku v přesvědčení, že se stala novopečenou majitelkou chundelaté čivavy.

 

Právě se děje

Další zprávy