Neuvěřitelný útok: Pes postřelil svého pána

Petr Jemelka Petr Jemelka
28. 2. 2013 12:25
Domácí mazlíček i domácí spotřebič postřelili lidi ve svém okolí
Pes. Ilustrační foto.
Pes. Ilustrační foto. | Foto: Isifa/Thinkstock

Frostproof (USA) - Floridští policisté řešili kuriózní případ útoku střelnou zbraní. Pokud ne rovnou trest, tak přinejmenším důraznou domluvu by si totiž místo pachatele zasloužil poškozený.

Pětatřicetiletého muže z městečka Frostproof postřelil vlastní pes, kterého převážel na podlaze své dodávky vedle nabité a odjištěné pistole.

Když pes pistoli "nakopnul", zbraň vystřelila a trefila Gregoryho Dalea Laniera do nohy. Zranění ale naštěstí nebylo nijak vážné.

Strážcům zákona z nedalekého Sebringu nezbylo nic jiného než ochlupeného střelce propustit, poznamenal podle serveru televize NBC s úsměvem jejich velitel Steve Carr.

S ničím podobným se podle svých slov za celou svou kariéru nesetkal.

Florida se v poslední době stala dějištěm kuriózní střelby již podruhé. Před čtrnácti dny totiž teprve osmnáctiletou Aalayu Walkerovou postřelila a lehce zranila kamarádčina trouba.

Když si během návštěvy s přítelkyní chtěly udělat vafle, nemohly tušit, že si přítel majitelky trouby uvnitř schovává zásobník do své pistole Glock ráže .45, informoval list The Tampa Bay Times.

Zásobník během nočního předehřívání nevydržel a trouba zahájila útok. Zraněná dívka ale bude stejně jako neopatrný páníček v pořádku.

 

Právě se děje

Další zprávy