VIDEO Nadal vystrašil novináře, na tiskovce kolaboval

Sport ČTK Sport, ČTK
5. 9. 2011 10:06
Španělského tenistu na US Open chytly křeče
Foto: Reuters

New York - Obhájce titulu na US Open Rafael Nadal vystrašil po svém postupu do osmifinále na tiskové konferenci několik desítek novinářů.

Španělského tenistu uprostřed rozhovoru postihly křeče v noze, kvůli nimž se zjevně v bolestech sesunul ze židle na zem. Za několik minut byl už ale v pořádku.

Pětadvacetiletý Nadal porazil ve třetím kole 7:6, 6:1, 7:5 Argetince Davida Nalbandiana, velký boj ho ale čekal i po zápase. Jeho náhlý kolaps na tiskové konferenci přítomné zmátl, protože nebylo jasné, co bývalou světovou jedničku trápí.

Čtěte také:

Benešová se Záhlavovou-Strýcovou vydřely čtvrtfinále
Berdych vzdal US Open. Davis cup je v ohrožení

Poté, co se desetinásobný grandslamový vítěz sesunul pod stůl, zhasla světla v místnosti a novináři museli odejít. Na uzavřeném televizním okruhu nicméně bylo vidět, že Nadal dostává masáž a jiný muž mu dává led a tekutiny.

Po několika minutách bolest přešla a obhájce titulu už s úsměvem pokračoval v rozhovorech s novináři. "Prostě jsem měl křeče v noze, z přední i zadní strany. Proto to bylo tak bolestivé. Nic jiného v tom nebylo," řekl ke svým zdravotním potížím Nadal.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy