Další tenisová lahůdka. Přijede Agassi s Grafovou

Sport Sport
22. 12. 2010 18:00
Po Lendlovi si v Praze zahraje slavný tenisový pár
Agassi se dvěma raketami
Agassi se dvěma raketami | Foto: Reuters

Praha - Čeští fanoušci bílého sportu ještě ani nestihli pořádně vstřebat zážitky z exhibice Björna Borga a Ivana Lendla, a už se mohou začít těšit na další tenisovou lahůdku.

V rámci čtvrtého dílu Tennis Advantage se příští rok v listopadu v Praze představí slavný manželský pár, Američan Andre Agassi a Němka Steffi Grafová. Vzácnou návštěvu, o které se již delší dobu spekulovalo, definitivně potvrdila pořádající agentura Česká sportovní.

Čtěte také:
Další legenda míří do Čech. Exhibici plánuje Hingisová
Souboj legend: Lendl ve dvou setech porazil Borga
Lendl: Po každém tréninku se cítím jako dřevák

Agassi a Grafová, dohromady držitelé téměř třiceti grandslamových titulů, by si měli v Praze zahrát každý jeden set dvouhry a nakonec smíšenou čtyřhru. Kdo se proti nim postaví na druhou stranu kurtu je ve hvězdách. Mezi uvažovanými je ale například český tenisový pár Tomáš Berdych - Lucie Šafářová.

"Nemůžu to vyvrátit ani potvrdit, ale s aktivními hráči je těžké dopředu plánovat a dohadovat se. Spíše se snažíme dojednat někoho z bývalých tenisových legend, českých i světových," poznamenala manažerka projektu Petra Píchalová-Langrová.

Pořadatelé doufají, že listopadová exhibice skutečně vyjde. Agassi měl totiž letos hrát v Bratislavě, nakonec ale nedorazil.

Čtyřicetiletý Agassi se s o rok starší Grafovou oženil v roce 2001. Pár má syna a dceru. Agassi se v Česku představil před dvanácti lety, kdy vyhrál halový turnaj ATP Tour Czech Indoor v Ostravě. Grafová hrála Na Štvanici za Německo Fed Cup v roce 1986.

 

Právě se děje

Další zprávy