Odhaleno: Pánové, smůla. Tenistka Ivanovičová je zadaná

Sport Sport, Red Spo
11. 12. 2008 15:00
Ana Ivanovičová navštívila Verdasca ve Španělsku
Ana Ivanovičová a Fernando Verdasco při cestě na trénink
Ana Ivanovičová a Fernando Verdasco při cestě na trénink | Foto: Internet

Ferrol - Spekulace z posledních týdnů sezony jsou potvrzeny. Tenistka Ana Ivanovičová, bývalá světová jednička, opravdu chodí s Fernandem Verdascem, španělským reprezentantem v tomtéž sportu.

Naposledy je fotografové zastihli, jak tráví společně přípravu na nový rok ve Španělsku.

Ivanovičová nejprve povzbuzovala Verdasca na domácím turnaji ve Ferrolu, později se přesunuli na Mallorku, kde si srbská tenistka zakoupila luxusní letní sídlo Son Vida za čtyři a půl milionu eur.

Dvacetiletá Srbka patří mezi nejpopulárnější tenistky na světě. Je oblíbená jak u fanoušků, tak i u sponzorů. Je také velvyslankyní humanitární organizace UNICEF.

V anketě deníku The Sun ji čtenáři označili za třetí nejkrásnější tenistku na světě, vyhrála její bývalá partnerka ze čtyřhry Maria Kirilenková z Ruska.

Čtěte také: Nejkrásnější tenistka? Kirilenková. Vaidišová pátá

Letos se stala na několik týdnů světovou jedničkou, nyní jí v žebříčku patří pátá příčka a ženskému tenisu vládne její krajanka Jankovičová.

Dlouho se o ní tvrdilo, že je nezadaná. S pětadvacetiletým Španělem to ale nyní vypadá na vážný vztah, což potvrzují i fotografie, na nichž se rodačka z Bělehradu již přátelí s rodinou tenisty.

"Poznali jsme se na US Open. Tam to začalo," řekla údajně srbskému tisku Ivanovičová. Verdasco ale informace o jejich vztahu popřel s tím, že oficiálně nic neoznámila. Podle jeho slov nehodlají nikam spěchat.

Dalším známou tenisovou dvojicí je Tomáš Berdych s Lucií Šafářovou a také Radek Štěpánek s Nicole Vaidišovou. Z minulosti si fanoušci vzpomenou na pár Andre Agassi, Steffi Graffová, z nichž jsou teď manželé.

 

Právě se děje

Další zprávy