Skvělý závěr futsalistů. Proti Argentině vydřeli bod

ČTK ČTK
17. 10. 2011 23:12
Seidler srovnal 15 vteřin před koncem
Český futsalista Martin Dlouhý
Český futsalista Martin Dlouhý | Foto: Reuters

Manaus - Čeští futsalisté zachránili v závěru svého druhého utkání na turnaji Grand Prix v Brazílii bod s Argentinou a zvýšili šance na postup do čtvrtfinále. Patnáct sekund před koncem vyrovnal na 4:4 svým druhým gólem v utkání Seidler.

Svěřencům trenéra Tomáše Neumanna, kteří ve svém prvním duelu skupiny D v Manausu porazili v neděli 2:1 Mosambik, se úvod dnešního zápasu nevydařil.

Argentinci vedli už na začátku čtvrté minuty 2:0, nicméně Sláma dvěma brankami udržel Jihoameričany na dostřel a do kabin šli Češi pouze s jednogólovým mankem 2:3.

Argentinci ovšem zvýšili ve 26. minutě opět na rozdíl dvou gólů a Neumannův tým čekala stíhací jízda. Ta se vydařila díky Seidlerovi, jenž úspěšnými zásahy v 33. minutě a v čase 39:45 stanovil konečnou remízu.

Češi tak mají v tabulce skupiny stejný počet čtyř bodů jako Argentina. Zbylé dva týmy Mosambik a Maďarsko, které čeká vzájemný duel ještě dnes, mají na kontě nulu. Čeští futsalisté se o postup do čtvrtfinále utkají s Maďarskem v noci z úterý na středu SELČ.

 

Právě se děje

Další zprávy