Uražte Kličkovi hlavu, vyzývá majitele iPhone Haye

Jakub Šafránek Jakub Šafránek
17. 6. 2011 11:55
Do startu zápasu s Vladimírem zbývá patnáct dní
Takto Haye láká zájemce ke koupi své hry.
Takto Haye láká zájemce ke koupi své hry. | Foto: Aktuálně.cz

Praha - Pouhých patnáct dní zbývá do nejočekávanějšího boxerského klání letošního roku mezi Davidem Hayem a Vladimírem Kličkem.

A jak je při velkých boxerských zápasech tradicí, soupeři na sobě před významným duelem nenechávají nit suchou.

Zatím poslední vyzývavý krok směrem k soupeři učinil Angličan Haye. Svého ukrajinského soupeře ovšem popíchl poněkud svérázným způsobem, když nechal vyvinout hru, v níž může majitel telefonu iPhone boxovat za Davida Haye s "nejmenovaným Východoevropanem" a v závěru souboje mu i urazit hlavu.

Čtěte také:

Vladimir Kličko vs. Haye. Duel roku uvidí 57 tisíc lidí
Haye: Klička nenávidím, zabil svým stylem pověst boxu
Kličko po dalším k.o.: Neříkají mi Železná pěst nadarmo

Haye tak připomněl dva roky starou tiskovou konference před neuskutečněným vzájemným duelem v roce 2009. Na ní Angličan předstoupil před novináře v tričku s potiskem, na němž stojí v ringu, drží v rukou zkrvavené hlavy obou Kličků a pod ním leží jejich bezvládná těla.

"V roce 2009 jsem měl tričko, na němž jsem držel uražené hlavy bratrů Kličkových. Vladimír mi vyřídil, ať prý si to ještě jednou zkusím, ale já jsem přišel na něco lepšího. Vydal jsem aplikaci David Haye´s Knockout, v níž můžete urazit nejmenovanému Východoevropanovi hlavu," prohlásil Haye na tiskové konferenci v Londýně.

"A toho trička vůbec nelituji, byl to skvělý obchodní nápad. Jen se podívejte jak je nyní moje hra populární," dodal Haye, jehož aplikaci si do mobilu stáhlo již přes půl milionu lidí a patří mezi třicet nejstahovanějších aplikací vůbec.

Skutečný duel, v němž půjde o tituly WBA, WBO, IBF a IBO, se mezi Hayem a Kličkem odehraje již druhého července v Hamburku, kde bude svědkem zápasu roku napěchovaná sedmapadesátitisícová aréna místního bundesligového týmu.

 

Právě se děje

Další zprávy