Kličko: Nevěřte Hayeho ´kecům´. Vyhýbá se nám

Jaroslav  Šindelář Jaroslav Šindelář
13. 1. 2011 15:50
Vladimir: Nevěřím tomu týpkovi ani slovo
Vladimir Kličko
Vladimir Kličko | Foto: Reuters

Londýn - Válka mezi všemi třemi držiteli mistrovských pásů v těžké váze pokračuje. Respektive mezi ukrajinskými bratry Vitalijem a Vladimirem Kličkovými a Angličanem Davidem Hayem.

Do profesionálního mistra světa těžké váhy organizace WBA Haye se přes anglický list Mirror tvrdě pustil mladší z obou bratrů Vladimir, který má v držení pásy profesionálního mistra světa těžké váhy organizací WBO a IBF.

Kličkovi se totiž nelíbí Hayova slova o tom, že chce letos v říjnu ukončit kariéru. A to přesto, že se dosud s oběma bratry neutkal a zřejmě tak nehodlá učinit ani letos.

Čtěte také:
Haye ho porazil ve 3. kole. Proto mu nechtěli zaplatit

"Je to lhář, lhář, lhář. Vždycky lhal úplně o všem. Lidé by neměli věřit jeho kecům. Chce skončit, protože říká, že má velké tituly? Jaké? Koho on porazil? Nevěřím tomu týpkovi ani slovo. Haye určitě do důchodu nepůjde," citoval Mirror rozčíleného Klička.

David Haye
David Haye | Foto: Reuters

"Od začátku do konce byl zkrachovalým lhářem. Mele hovna. Taková je pravda. Ale jestli to udělá, bude ztroskotanec bez jediného pořádného titulu v těžké váze," upozorňuje na to, že tituly organizací WBO, IBF a WBC, který má v držení Vitalij, jsou brány prestižněji.

Mladší z bratrů proto zopakoval, co Hayemu vzkázal na konci loňského roku. "Můžeš si vybrat, s kým z nás dvou chceš boxovat a kdy s námi budeš boxovat."

Nabízí přitom sebe a termín 2. července. Jenže šanci na vzájemný duel reálně nevidí, protože zápas už několikrát domlouval, ale ani jednou se z různých příčin neuskutečnil. Samotného Klička čeká na konci dubna obhajoba pásů proti jinému Britovi Derecku Chisorovi.

 

 

Právě se děje

Další zprávy