Rána pro Woodse: Manželka chce rozvod i miliardy

Martin Jůzek, Red Spo
20. 12. 2009 12:33
Manželka Woodse chce půlku majetku i svěření děti
Tiger Woods s manželkou
Tiger Woods s manželkou | Foto: Reuters

Londýn - Manželka golfisty Tigera Woodse údajně ztratila trpělivost a chce se rozvést. Najala si právníka a chce svěřit děti do své péče. Kromě toho požaduje polovinu majetku, který je odhadován na jedenáct miliard korun.

Informuje o tom bulvární magazín News of the World.

Problémy světoznámého amerického sportovce, jenž byl ještě před několika týdny považován za symbol gentlemana, rostou každým dnem. Kromě jeho nevěry se mluví o tom, že autonehodu způsobil fakt, že řídil pod vlivem drog.

Čtěte více: Woodsova manželka: Ukonči kariéru, nebo mě ztratíš

Woods už přiznal, že měl mimomanželský poměr a to s více ženami (bulvární média dokonce tvrdí, že jich bylo osmnáct - stejně jako jamek na obvyklém hřišti). Rozhodl se přerušit kariéru, aby své chyby napravil.

Jenže sliby o napravení sebe sama prý neplní. Ačkoliv měl odjet do Arizony na léčení, neudělal to.

A proto se bývalá švédská modelka rozhodla jednat. "Elin se chce stoprocentně rozvést. Svůj názor už rozhodně nezmění," cituje list vyjádření blízké přítelkyně Woodsovy manželky.

Čtěte dále: Záhada: jak mohl Woods tak dlouho tajit druhý život

Elin Nordegrenovou má při jednání o rozvodu zastupovat její dvojče - Josefin.

Ačkoliv vzhledem k poměrům Woodse se mluví o tom, že by děti (dvouletou dcerou Sam a desetiměsíčního Charlieho) získala do své péče bez jejich jakéhokoliv vídání s otcem, je prý ochotna obě k Woodsovi pouštět.

Kromě magazínu News of the World píše o rozvodu jako o hotové věci také deník Los Angeles Times, tvrdí to i ABC News a časopis People.

Je pravděpodobné, že manželka, která byla v posledních dnech spatřena na veřejnosti bez snubního prstenu, bude po Woodsovi požadovat polovinu z jejich majetku, který prý činí 270 milionů liber (zhruba jedenáct miliard korun). 

Čtěte také: Woodsova popularita rekordně klesá. Ceny ale bere dál

 

Právě se děje

Další zprávy