Zraněného Woodse vyslechne po "podivné" nehodě policie

Jakub Šafránek Jakub Šafránek, Red Spo
28. 11. 2009 20:49
Golfista narazil autem do hydrantu a poté do stromu
Tiger Woods.
Tiger Woods. | Foto: Reuters

Orlando - Policie vyslechne nejlepšího golfistu světa Tigera Woodse, aby objasnila, co se vlastně stalo před jeho nehodou, z níž nakonec vyvázl jen s tržnými ranami na tváři.

"Vyšetřujeme to jako automobilovou nehodu, naši lidé s ním budou mluvit v neděli, ale nebudeme o obsahu poskytovat žádné informace," řekla Kim Montesová, mluvčí floridské dálniční policie.

Legendární golfista havaroval se svým vozem okolo půl třetí ráno před svým domem v Orlandu.

Podle dostupných zpráv nejprve z neznámého důvodu naboural do hydrantu, načež náraz jeho automobil odhodil na nejbližší strom.

Ránu dokonce slyšela i Woodsova třiatřicetiletá manželka Elin, která vyběhla z domu a pomocí golfové hole rozbila zadní sklo automobilu, aby se k Tigerovi dostala.

Čtěte také: Golfista Tiger Woods havaroval. Je však už v pořádku

Když na místo dorazila policie, našla zakrváceného Woodse ležet na zemi a u něj jeho rozrušenou manželku.

"Byla naprosto zoufalá a rozrušená," prohlásil šéf zasahujících policistů Daniel Saylor. "Woods ležel na zemi a cosi mumlal, ale nebylo mu rozumět," dodal.

Nehodu bude vyšetřovat policie

Woodsovu havárii budou vyšetřovat policisté v Orlandu, i když vyvrátili, že by slavný golfista byl při jízdě pod vlivem alkoholu.

Tiger Woods
Tiger Woods | Foto: Reuters

Myslím si, že to prostě byla nehoda, ale policie to bude muset prošetřit," prohlásil Gary Buhn, starosta luxusní městské čtvrti Windermere, kde Woods s ženou a dětmi žije.

"Vyšetřování poběží několik dní, než dojdeme k nějakému závěru. Vypadá to ale jako velmi podivná havárie," dodal starosta.

Zatím není jasné, jak nehoda ovlivní Woodsovu budoucí kariéru, ale jeho zranění by podle neoficiálních zpráv měla být spíše drobnějšího charakteru.

Fenomenální golfista je navíc známý dobrým zdravím. Letos například vyhrál šest turnajů na americkém kontinentě bezprostředně poté, co se zotavil z náročné operace kolena v roce 2008.

 

Právě se děje

Další zprávy