Obránce Němec rozhodl v prodloužení o výhře Čerepovce

ČTK ČTK
3. 3. 2012 19:45
Čerepovec díky tomu snížil stav proti Mytišči na 1:2

Čerepovec - Hokejový obránce Ondřej Němec rozhodl v prodloužení třetího utkání osmifinálové série KHL o prvním vítězství Čerepovce nad Atlantem Mytišči. Severstal díky výhře 2:1 snížil stav série na 1:2 na zápasy.

Čerepovec, který před play off vyměnil trenéra, v úvodním domácím duelu prohrával, ale Nurtdinov vyrovnal a Němec rozhodl. Český mistr světa z roku 2010 se trefil v čase 68:54.

První porážku v play off zaznamenali svěřenci trenéra Miloše Říhy z Petrohradu, kteří prohráli 2:3 v prodloužení na ledě CSKA Moskva.

Čtěte také:
Červenka se znovu trefil a Omsk vede v sérii 2:0

Hosté přitom vedli o dva góly, ale obrat dokonal v šesté minutě nastavení Paršin, který překonal Jakuba Štěpánka střelou k tyči. CSKA tak snížil na 1:2 na zápasy.

Na hraně vyřazení je jiný český kouč Marek Sýkora se svými svěřenci z Dinama Minsk, kteří s moskevským Dynamem prohrávají už 0:3. V prvním duelu v běloruské metropoli domácí podlehli 2:4.

Výsledky:

CSKA Moskva - Petrohrad 3:2 v prodl., stav série 1:2, Čerepovec - Atlant Mytišči 2:1 v prodl. (za domácí Němec 1+0), stav série 1:2, Dinamo Minsk - Dynamo Moskva 2:4, stav série 0:3, Dinamo Riga - Nižnij Novgorod 4:3 v druhém prodl., stav série 2:1.

 

Právě se děje

Další zprávy