VIDEO Čechov slízl tresty. Rapl Jablonsky si nezahraje

Sport Jakub Šafránek Sport, Jakub Šafránek
29. 11. 2011 18:50
KHL nakonec problematický klub ze soutěže nevyloučila
Omsk - Čechov: Josh Gratton
Omsk - Čechov: Josh Gratton | Foto: khl.ru

Praha - Trenér mlátící hokejkou diváky. Hokejisté, kteří se rvou na svatbě. Brutální napadení nic netušících hráčů Omsku. Likvidační údery loktem Jeremy Jablonskyho. Strkanice, bitky a rvačky s Rigou, Popradem a Metallurgem Magnitogorsk.

A naposledy hromadná bitka s Traktorem Čeljabninsk, která vyvrcholila pěstním soubojem brankářů.

Taková je vizitka zlého týmu KHL Viťazu Čechov jen za posledních dvanáct měsíců. Pokud fandíte hokeji a zároveň bojovým sportům, musíte tento klub milovat.

Čtěte také:

Rolinek se po šesti týdnech dočkal v KHL gólu
VIDEO Kouč Čechova se zbláznil. Bil fanoušky hokejkou
Vedení KHL zpřísnilo tresty pro rváče z Čechova

Další vystoupení rváčů z Čechova, jejichž řádění připomíná éru Philadelphie Flyers v sedmdesátých letech (tehdy se "Letcům" přezdívalo "Broad Street Bullies") se událo o tomto víkendu v zápase s Traktorem Čeljabinsk.

Omsk - Čechov: Darcy Verot a Karri Rämö
Omsk - Čechov: Darcy Verot a Karri Rämö | Foto: khl.ru
 

Viťaz tradičně neunesl vlastní porážku (1:5) a v závěrečných minutách se pustil do mlácení hráčů soupeře a likvidačních zákroků. Vše pak vyvrcholilo bitkou mezi oběma brankáři, tedy Mattem Daltonem a Michaelem Garnettem.

KHL nejprve už v neděli večer rozhodla o tvrdých trestech pro největší rabiáty v dresu Čechova.

Jeremy Jablonsky si neměl zahrát osm zápasů a Kip Brennan dokonce dvanáct. A disciplinární komise KHL navíc navrhla radě soutěže, aby kvůli opakovaným hrubým disciplinárním prohřeškům celý tým ze soutěže vyloučila. 

To se sice nakonec nestalo, nicméně prezident Kontinentální hokejové ligy Alexandr Medvěděv nechvalně proslulým bitkařům výrazně zpřísnil tresty.

Nejhůře dopadl Jablonsky, pro něhož skončila celá sezona. "Už dostal trest na deset zápasů a nepoučil se. Teď si počínal zákeřně, když přijel k soupeři zezadu a udeřil ho do obličeje," vysvětlil tvrdý trest Medveděv. Brennan si nakonec odpočine v patnácti následujících duelech.

Trest na pět utkání dostal bek Čeljabinsku Vasilčenko a kouč Čechova Andrej Nazorov zaplatí pokutu za to, že při řáděný svých "oveček" nezasáhl.

Na bitku gólmanů i nahánění hráčů Čeljabinsku se můžete podívat na následujícím videu (zdroj: youtube.com).

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Připomeňte si i bitku s Omskem

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy