Červenka vstřelil dva góly, Marek rozhodl nájezdy

Jaroslav  Šindelář Jaroslav Šindelář
1. 10. 2010 18:00
Červenka 2+0, Marek 1+0 a rozhodující nájezd

Praha - Roman Červenka nadále potvrzuje v Kontinentální hokejové lize svou dobrou formu. V zápase s Dinamem Riga vstřelil v poslední minutě normální hrací doby při power-play dva góly, čímž dovedl zápas do prodloužení.

V samostatných nájezdech se však neprosadil ani jednou ze dvou pokusů, klíčový nájezd v sedmé sérii pak neproměnil Jaromír Jágr. Jejich Omsk tak na domácím ledě prohrál 3:4.

V nájezdech naopak uspěli hokejisté CSKA Moskva, kteří díky tomu vyhráli 4:3 na ledě Chanty Mansijsku. Rozhodující nájezd proměnil další mistr světa z Německa Jan Marek, který navíc vstřelil jeden gól.

Čtěte také:
Čajánek dvakrát překonal Haška a Spartak znovu padl
Vyhaslý Říha je kandidát na odchod, tvrdí ruská média
Hašek chyboval a Spartak prohrál. Říha slibuje postihy

Nejlepší tým probíhajícího ročníku Dinamo Minsk, který vede český trenér Marek Sýkora, prohrál na ledě Barysu Astana 2:4. Jednou asistencí k tomu další český mistr světa v barvách kazašského týmu Lukáš Kašpar.

Asistenci si připsal i kapitán mistrů světa z Německa Tomáš Rolinek, jehož Magnitogorsk vyhrál 3:2 v Jekatěrinburgu.

Kontinentální hokejová liga:

Chabarovsk - Novokuzněck 3:0, Omsk - Dinamo Riga 3:4 po sam. nájezdech (za domácí Červenka 2+0), Barys Astana - Dinamo Minsk 4:2 (za domácí Kašpar 0+1), Chanty Mansijsk - CSKA Moskva 3:4 po sam. nájezdech (za hosty Marek 1+0 a rozhodující nájezd), Jekatěrinburg - Magnitogorsk 2:3 (za hosty Rolinek 0+1),

17:00 Kazaň - Ufa, Nižněkamsk - Čeljabinsk.

 

Právě se děje

Další zprávy