Jágr poprvé po zranění bodoval, ale Omsk zase prohrál

Sport Sport, Red Spo, ČTK
20. 11. 2009 18:01
Jágr bodoval, Klepiš dal zase gól
Jaromír Jágr
Jaromír Jágr | Foto: Tomáš Adamec, Aktuálně.cz

Moskva - Jaromír Jágr ve třetím utkání po návratu po zranění v dresu Omsku bodoval, ale jeho tým v KHL potřetí za sebou prohrál v nastavení či nájezdech.

Avangard si v pátek z ledu silné Ufy odvezl bod, prohře 5:6 v prodloužení nezabránil ani útočník Jakub Klepiš, který se gólově prosadil ve druhém utkání po sobě.

V divokém utkání mezi dvěma nejlepšími celky Černyševovy divize vedl domácí Salavat Julajev dvakrát o dvě branky, ale když Klepiš vyrovnal ve druhé třetině na 3:3, Omsk zápas zdramatizoval.

Čtěte také: Jágr se vrátil. Omsk ale prohrál s Magnitogorskem

Avangard se ve druhé minutě třetí části dostal dokonce do vedení 4:3 díky brance Volkova po Jágrově přihrávce, ale série tří gólů mezi 52. a 55. minutou poslala zápas za stavu 5:5 do prodloužení.

V něm šel za zdržování na trestnou lavici omský Bondarev a čtvrtým gólem Ufy z přesilovky rozhodl zápas v 62. minutě ruský reprezentant Zinovjev. Avangard se nedočkal vítězství ani ve třetím duelu od sobotní vysoké výhry 6:1 nad Čeljabinskem, po prohře s Magnitogorskem na nájezdy a po prodloužení v Astaně bral dnes opět pouze bod.

Kontinentální hokejová liga:

Ufa - Omsk 6:5 v prodl. (za hosty Klepiš 1+0, Jágr 0+2),

 

Právě se děje

Další zprávy