VIDEO Útočník musel do brány. I přes 13 gólů zazářil

Jaroslav  Šindelář Jaroslav Šindelář
6. 3. 2012 16:15
Connor Crisp dostal 13 gólů, přesto byl hvězdou zápasu
Connor Crisp
Connor Crisp | Foto: youtube.com

St. Catharines - Connor Crisp, sedmnáctiletý útočník hokejistů Lake Erie Otters, prakticky celou sezonu promarodil. Když se však v pondělí chystal v juniorské soutěži Ontario Hockey League na první start, poslal ho trenér Otters místo do útoku do brány.

V zápase na ledě Niagara Ice Dogs se totiž po necelých dvou minutách zranila Ramis Sadikov, a protože byl Crisp napsán na soupisku v případě nouze jako druhý gólman, musel do brány.

A i když inkasoval 13 branek, byl vyhlášen hvězdou utkání. Připsal si dvaatřicet úspěšných zákroků a to přesto, že chytal v o tři čísla menších bruslích, které si musel vypůjčit od Sadikova.

Čtěte také:
VIDEO Michálek pomohl gólem zdolat svůj bývalý tým

Po zápase jej navíc vyprovodili diváci potleskem vestoje.

"Vůbec nenacházím slova, moc si toho vážím. Je pravda, že když mám čas, jdu si zachytat v hokejbale. V hokeji jsem ale oblékl výstroj jen jednou, když mi bylo pět let," řekl Crisp po zápase.

"Bohužel to nebylo úplně ono, dostával jsem totiž křeče do nohou. Ramis má totiž asi o tři čísla menší brusle a navíc je nemá tak široké, jak bych potřeboval," zdůvodnil Crisp své neobratné pohyby.

"Všichni mohli vidět, že některé góly, které jsem pustil, byly až trapné. Na druhou stranu nejde popsat, jak moc jsem si to užil. Na tenhle den do konce života nezapomenu," dodal.

Podívejte se na sestřih Crispových zásahů (zdroj: youtube.com):

 

Právě se děje

Další zprávy