VIDEO To měl ještě Jágr ´háro´. A nejslavnější reklamy

Jakub Šafránek Jakub Šafránek
15. 2. 2012 11:00
Prohlédněte si nejlepší reklamy oslavence Jaromíra Jágra

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Praha - "Když mám hlad, utrhnu si malej kousek. Když se potřebuju soustředit, utrhnu si větší." Tohle jsou možná nejslavnější slova Jaromíra Jágra.

Tedy alespoň pro české televizní obecenstvo.

Česká hokejová jednička dnes sice slaví své čtyřicáté narozeniny, ale v době, kdy natáčela svoji patrně nejslavnější reklamu na dnes již téměř neznámou žvýkačku Bubble Tape, byl Jágr o plných čtrnáct let mladší.

Čtěte také:

Jágrův první trenér: Měl jsem strach, že je retardovaný
Jágrův otec: Co Jaromírovi přeju? Aby se vrátil domů

Spot, který se zatajeným dechem obdivovaly tisíce mladých hokejistů, bažících po každé informaci o NHL a obzvláště Jágrovi, byl tehdy skoro stejně populární jako hokejové kartičky.

Jenže stejně jako kartičky i tato reklama upadla v české kotlině po přelomu milénia víceméně do zapomnění. Nikoliv ovšem zcela, jak ukazuje níže uvedené video z youtube.com, které si od loňského ledna prohlédlo plných 141 tisíc uživatelů.

Jágrovo bingo

Za připomenutí ovšem jistě stojí i o tři roky starší spot, který v roce 1995 tehdy třiadvacetiletý Jágr natočil jako reklamu na v té době velice populární loterijní soutěž Bingo.

Na rozdíl od žvýkání v ní jde o peníze. Přesněji o balík "peněz jako želez." I tuto reklamu si můžete prohlédnout níže.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Jágr a Sazka

Třetí reklama pochází z minulého roku, kdy se již 39letý Jaromír Jágr spojil s hrou Sportka, především kvůli tomu, aby svému mateřskému klubu z Kladna sehnal peníze pro novou extraligovou sezonu.

Česká osmašedesátka pro loterijní společnost natočila hned několik spotů, které mají společné především to, že toho v nich Jágr mnoho nenamluví.

V tom níže uvedeném český hokejový matador rozváží pizzu, nicméně objevil se i spot, kde Jágr hraje postavu Santa Clause.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Šlégrovy sušenky

Vraťme se ale na závěr ještě jednou do dob pravěku české reklamy, tedy na začátek devadesátých let.

Reklamy totiž v porevolučním období natáčel nejen (po Karlu Poborském) tehdy nejvlasatější Čech Jaromír Jágr, ale i jeho spoluhráč z Pittsburghu Jiří Šlégr.

Jeho oblíbené sušenky rozhodně chutnaly "jako pravé americké."

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy