Jágr sehnal Kladnu sponzora. Sazka pošle až 15 milionů

Jakub Šafránek Jakub Šafránek
19. 8. 2011 10:17
Středočeši mají po letech silného sponzora
Kladno se raduje z vítězství. Snížilo stav série play off s Českými Budějovicemi na 1:2, jenže nakonec už více neuhrálo a skončilo ve čtvrtfinále
Kladno se raduje z vítězství. Snížilo stav série play off s Českými Budějovicemi na 1:2, jenže nakonec už více neuhrálo a skončilo ve čtvrtfinále | Foto: Tomáš Adamec, Aktuálně.cz

Kladno - Velkého sponzora si pro novou sezonu díky novému majiteli Jaromíru Jágrovi sehnalo extraligové Kladno.

Tým, který v posledních čtyřech letech vždy bojoval o udržení v extralize a minulou sezonu hrál pod názvem HC Vagnerplast Kladno, by měla od nové sezony podporovat loterijní společnost Sazka. Podle informací Aktuálně.cz poputuje ze Sazka do Kladna až 15 milionů korun, smlouva bude postavena motivačně, pokud Kladno bude vyhrávat, dostane víc peněz.

Sazka oficiálně finanční podmínky kontraktu nezveřejnila. "Nezlobte se, nebudeme tuto částku ani vyvracet, ani potvrzovat," řekla mluvčí Sazky Lenka Tichá.

Loterijní firma si momentálně hledá nového majitele, kterým se může stát i sponzor libereckých Bílých Tygrů a nejbohatší Čech Petr Kellner, který severočeský klub sponzoruje dvaceti miliony ročně.

Čtěte také:

Kladno statečně válčilo s Ufou, rozhodl až Sušinskij
Litvínovské Chemiky bude místo Benziny pohánět Verva

"Věřím, že je tato dohoda historická a nezůstane pouze u jedné sezóny,"  uvedl v tiskovém prohlášení Sazky Jaromír Jágr, který by se měl na podzim stát reklamní tváří loterie. „Já Sazce prostě věřím."

 

 

Právě se děje

Další zprávy