Hokejisté Chomutova přišli v Edenu o téměř půl milionu

ČTK ČTK
6. 8. 2010 16:40
Kabinu Chomutova vykradli v zápase se Slavií
Ilustrační foto
Ilustrační foto | Foto: Ondřej Besperát

Chomutov - Hokejisté Chomutova, kterým neznámý zloděj vyloupil šatnu během čtvrtečního přípravného utkání se Slavií v Edenu, přišli o věci za téměř půl milionu korun.

Na klubovém webu to dnes oznámil obchodní a marketingový ředitel prvoligového celku David Dinda. Podle prvních odhadů měla škoda činit zhruba sto tisíc korun.

Většině hráčů zmizely doklady, kreditní karty, peníze, prsteny, řetízky, náramky i klíčky od aut.

"Jen ukradené mobilní telefony měly hodnotu téměř dvě stě tisíc korun. Ztratilo se také poměrně dost peněz v hotovosti a šperky. Konečná částka se opravdu blíží téměř půl milionu korun," řekl Dinda.

Čtěte také: Ostuda v Edenu: Při hokeji došlo k vykradení šaten

Všechny cennosti se ztratily i novému kouči Chomutova Jaroslavu Liškovi. "Nic takového jsem ještě nezažil," konstatoval trenér.

Na krádež přišli Severočeši v přestávce po druhé třetině, kterou prohráli 0:3 a za tohoto stavu zápas předčasně skončil.

Místo závratu na led začali hosté pracovat na zablokování bankovních účtů a také zalarmovali městskou policii v Chomutově, aby hlídala auta před tamním zimním stadionem.

"Pravděpodobnost, že se zloději vydali do Chomutova, byla asi minimální, ale nechtěli jsme nic podcenit," uvedl Dinda. Místo dnešního tréninku na ledě dostali hráči Chomutova volno na vyřizování nových dokladů.

 

Právě se děje

Další zprávy