ŽIVĚ: Vary chtějí proti Liberci napravit propadák

rou
1. 11. 2007 16:00
Sledujte on-line předehrávku O2 extraligy
Valdemar Jiruš patří k tradičním oporám Bílých Tygrů.
Valdemar Jiruš patří k tradičním oporám Bílých Tygrů. | Foto: Ondřej Besperát

Karlovy Vary - V předehrávce 18. kola hokejové extraligy v Karlových Varech se může Liberec minimálně do pátku vrátit do čela tabulky.

První příčku okupuje pražská Slavia, která uspěla v úterním derby a v pátek ji čeká zápas v Třinci.  Karlovarská Energie po skvělém úvodu sezony trochu přibrzdila, ale stále se drží na skvělém čtvrtém místě v tabulce a na zatím druhý Liberec ztrácí pět bodů.

Zápas od 17:25 sledujte ŽIVĚ ZDE

Západočeši budou chtít na domácím ledě odčinit výpadek z posledního zápasu v Litvínově, kde ještě 13 minut před koncem vedli 2:1, ale pak inkasovali v rozmezí osmi minut pět branek a odjeli s debaklem 2:6.

Vsetín se ligy nevzdává. Bude hrát na Slovensku? - čtěte ZDE

"Určitě budeme muset hrát více disciplinovaněji, hlavně ve středním pásmu," spřádal plány na čtvrteční zápas už v Litvínově asistent karlovarského trenéra Václav Baďouček.

"Liberec je velice kvalitní mužstvo, jsou nesmírně důrazní okolo branky. Budeme si proto muset pečlivě hlídat prostor okolo našeho brankáře a nesmíme tam nechat žádné místo," upozorňuje kouč na klubových stránkách.

"Je známý tím, že dává spoustu gólů z dorážek. Dovedou jít do brankoviště i ve třech hráčích. V tomto jim musíme zabránit. A také musíme lépe naložit se šancemi, které si doufejme vypracujeme," konstatuje Baďouček.

Sup se pustil do sudího. Vypnula mi elektronka, říká - více ZDE

"Jsme rádi, že za námi fanoušci přijeli do Litvínova v takovém počtu. Bohužel jsme jim příliš radosti neudělali. Snad jsme je tím neodradili a přijdou v hojném počtu i ve čtvrtek," doufá v diváckou podporu asistent Zdeňka Venery. Vysokou návštěvu televizního utkání má podpořit i akce "Na Liberec za třicet", díky které fanoušci zaplatí za lístek jen 30 korun.

Karlovarští si budou muset dávat pozor na nejproduktivnějšího hráče extraligy Leoše Čermáka, který z 56 libereckých gólů sám zaznamenal jedenáct a na dalších sedm nahrál. Jen o dvě asistence má na kontě Jan Plodek a dělí ho jediný přesný zásah od vyrovnání jeho střeleckého rekordu ze sezony 2003/2004.

 

Právě se děje

Další zprávy