Kladenský trenér roztrhl siamská dvojčata. Nepomohlo

ip
12. 10. 2007 12:39
Kladnu se nedaří, Patera nehraje s Procházkou

Kladno - Už si ani nepamatují, kdy jeden hrál bez druhého. Obávané kladenské duo Patera-Procházka, které spolu vyhrálo světový šampionát i olympijské zlato, si ve čtvrteční předehrávce etxraligového kola ve společné řadě nezahrálo.

Oficiální internetové stránky středočeského týmu napsaly, že kvůli neuspokojivým výkonům celého týmu se rozhodl trenéři domácích do utkání s Karlovými Vary překopat celý tým. Kladno naposledy prohrálo na hřišti Litvínova 2:6 a v tabulce je na předposledním místě.

Pateru doplnil v první útočné řadě nedávno angažovaný Jan Tomajko. Procházka by nastoupil ve druhé řadě s Gardoňem a Čurillou. Hokejová siamská dvojčata jsou oddělena. Ani to nepomohlo, Kladno opět prohrálo.

"Nejlépe zatím hraje třetí útok Horna - Kalla - Tenkrát, jeho složení měnit nebudeme," prozradil na stránkách Kladna trenér Zdeněk Müller. 

Vary s kladenskými odchovanci

Naopak hokejový tým HC Energie Karlovy Vary v letošní sezoně po 60 minutách ještě neprohrál a v tabulce se nachází na druhém místě. Na Kladno jeli Západočeši s respektem a vyhráli 6:2. V přípravném utkání před letošní sezonou prohráli jediný zápas, a to zrovna na kladenském ledě.

V dresu Karlových Varů se představili dva kladenští odchovanci Milan Hluchý a Vítězslav Bílek.

"Na Kladno vzpomínám určitě v dobrém, ale nesoustředím se na něj nějak speciálně. Snažím se hrát každý zápas stejně," řekl na karlovarských hokejových stránkách Hluchý.

Čtvrteční předehrávku jsme sledovali ON-LINE zde

 

Právě se děje

Další zprávy