Finále Světové série v pokeru v Las Vegas. Martin Staszko druhý

Finále Světové série v pokeru v Las Vegas. Martin Staszko druhý
Rodák z Třince si domů odveze zhruba 98 milionů korun.
Staszko postupoval do užšího finále turnaje ze třetího místa s nejmenším počtem žetonů. Hned do první hry ale vstoupil agresivně, svůj počet žetonů zdvojnásobil a posunul se na druhé místo.
O dvě rozdání karet později se mu z turnaje podařilo vyřadit Američana Bena Lamba, nejúspěšnějšího hráče letošní Světové série v pokeru. Nakonec ale nestačil na teprve dvaadvacetiletého Němce (na snímku), který již do užšího finále postoupil s nejvyšším počtem žetonů.
Závěrečný Staszkův souboj s Heinzem nebyl dlouho rozhodnutý. Připomínal dramatickou přetahovanou, kdy měl chvíli navrch jeden, chvíli druhý hráč. Staszko již jednu chvíli měl nad Němcem převahu více než sto milionů žetonů a vypadalo to, že Heinz je s vůlí i silami u konce.
Foto: Reuters
Reuters ČTK Reuters, ČTK, Lucie Kalivodová
9. 11. 2011 11:20

Las Vegas - Finále Světové série v pokeru v Las Vegas je u konce. České želízko v ohni - Martin Staszko - skončil na druhém místě. Rodák z Třince nakonec získá zhruba 98 milionů korun, což je zdaleka nejvyšší česká výhra v této hře. V souboji o titul neoficiálního mistra světa v pokeru Staszko v dramatickém souboji plném zvratů podlehl německému soupeři, jímž byl Pius Heinz.

 

Právě se děje

Další zprávy