Fotbalistu Kadlece napadli fandové, zlomili mu nos

ČTK ČTK
22. 4. 2012 17:12
Českého reprezentačního zadáka zranili na diskotéce příznivci Kolína.
Michal Kadlec v dresu Leverkusenu.
Michal Kadlec v dresu Leverkusenu. | Foto: Reuters

Kolín nad Rýnem - Českého fotbalistu Michala Kadlece z Leverkusenu napadli v sobotu před diskotékou v Kolíně nad Rýnem dva fanoušci tamního klubu. Sedmadvacetiletý reprezentační obránce má podle agentury SID zlomený nos a čeká ho operace.

Kadlec na diskotéku se spoluhráči vyrazil po sobotní ligové výhře 1:0 nad Hoffenheimem. "Dva fanoušci Kolína mě nejdřív uráželi a pak jsem najednou dostal ránu," řekl český fotbalista. "Okamžitě mi z nosu začala téct krev, byl jsem v šoku a přítelkyně taky. Něco takového se mi ještě nestalo. V Kolíně ani doma v Česku," dodal.

Další novinky z fotbalu:

  • Neapol porazila Novaru a posunula se na páté místo
  • VIDEO Boj o Anglii pokračuje. United - Everton 4:4
  • Sevilla nevyužila šanci se dotáhnout na páté Levante
  • Muamba po zástavě srdce věří, že ještě bude hrát fotbal 
  • Český reprezentant se v Kolíně v pondělí podrobí operaci a doufá, že ho zranění nepřipraví o zbylá dvě kola německé ligy. Leverkusen čeká v sobotu domácí zápas s Hannoverem a sezonu zakončí na hřišti Norimberku. "Když to půjde, chtěl bych proti Hannoveru nastoupit s maskou," prohlásil Kadlec.

    Policie oba chuligány obvinila z napadení. Není to zdaleka poprvé, co se příznivci Kolína nad Rýnem postarali v Německu o problémy. Nedávno napadli dlažebními kostkami a posléze i vytlačili ze silnice autobus s příznivci Mönchengladbachu. Před tím zase házeli na fanoušky Schalke během zápasu kelímky s výkaly.

     

    Právě se děje

    Další zprávy