VIDEO Fotbalisté Realu se sápali po sudím. "Okradl nás"

Jaroslav  Šindelář Jaroslav Šindelář
22. 3. 2012 11:45
Real Madrid ve Villarrealu přišel v závěru o výhru
Foto: Reuters

Villarreal - Dvakrát za sebou přišli fotbalisté Realu Madrid v BBVA Lize o výhru v poslední desetiminutovce. Místo deseti tak mají v čele tabulky náskok na obhájce titulu z Barcelony už "jen" šesti bodů.

Ve středečním zápase 28. kola na hřišti zachraňujícího se Villarrealu (1:1) přišel "bílý balet" o výhru v 83. minutě, kdy na gól Cristiana Ronalda odpověděl kapitán domácího týmu a mistr Evropy z roku 2008 Marcos Senna.

A právě nařízení přímého kopu, po kterém padl vyrovnávací gól, rozpoutal v hráčích a v realizačním týmu Realu hodně zlé krve. 

Čtěte také:
Real zaváhal s Villarealem, jeho náskok se tenčí

Nemohli totiž uvěřit tomu, že sudí José Paradas Romero posoudil střet záložníka Realu Hamita Altintopa a Joana Oriola jako nedovolený a "připravil" Villarrealu ideální střeleckou parketu. 

"Nemůžu tomu uvěřit. Zloděj, zloděj jeden. Okradl nás," ulevoval si po zápase Ronalda. Mnohem radikálněji řešil vzniklou situaci při odchodu do kabin obránce Realu Pepe. Podle španělských médií se snažil sudího inzultovat a řval na něj: "Ty zloději zkur..."

Na sestřih zápasu se podívejte ZDE (footytube.com) - článek pokračuje pod videem:

Trenér Realu José Mourinho ještě před jeho exekucí hlavnímu rozhodčímu zatleskal a něco proti němu prohodil, za což byl vykázán na tribunu.

Mourinho: Tys to neviděl?

Paradase Romera totiž přímo nesnáší. Před rokem totiž sudí Mourinha v utkání Španělského poháru s Murcií vykázal rovněž na tribunu, tehdy jako vůbec první rozhodčí ve Španělsku.

Roztrpčený José Mourinho
Roztrpčený José Mourinho | Foto: Reuters

"Na tiskovou konferenci po zápase sice nepřišel, novináři jej však dostihli u autobusu. "Tys to neviděl?" zeptal se jednoho z nich a vešel do autobusu. "Někdo nás tady poškodil. Bylo to přece vidět," doplnil jej obránce Marcelo. 

Po vyrovnávacím gólu se totiž vařila krev i v hráčích. Ani ne dvě minuty poté musel opustit hřiště i obránce Sergio Ramos, který kung-fu kopem zajel do Nilmara a po druhé žluté kartě byl vyloučen.

Ještě před následnou rozehrávkou neunesl nervy na uzdě ani německý záložník Mesut Özil, který Paradasi Romerovi řekl, co si myslí o jeho rozhodování, a bez předchozího napomenutí musel ze hřiště. Real tak dohrával zbylých osm minut v devíti hráčích.

Nakonec alespoň ubránil nerozhodný výsledek, hned poté však někteří hráči bílého baletu přišli zblízka sudímu vysvětlit, co si o něm myslí.

V zápase se San Sebastianem bude chybět až pět hráčů

Horkokrevný francouzský útočník Karim Benzema, který byl na konci zápasu vystřídaný, na dálku Paradasi Romerovi vyhrožoval, a kdyby jej nedrželi členové realizačního týmu, sudího by nejspíš inzultoval.

Deset kol před koncem se tak dříve idylická situace Realu mění na noční můru. Vedle Ramose a Özila bude pykat v zápase proti San Sebastianu záložník Lassana Diarra, předpokládá se, že za své výroky budou potreszáni i Pepé a Benzema a zřejmě také Mourinho.

Real navíc na konci dubna čeká zápas na hřišti Barcelony, s níž na podzim na svém hřišti prohrál.

 

Právě se děje

Další zprávy