VIDEO Deivid zahodil nemožné. Trefil tyč z malého vápna

Sport ČTK Sport, ČTK
24. 2. 2012 12:45
Jeho Flamengo tak přišlo o postup do finále poháru

Sao Paulo - Brazilský útočník Deivid mohl poslat Flamengo do vedení a přiblížit ho k postupu do semifinále poháru Guanabara.

Dvaatřicetiletý fotbalista ale místo zcela prázdné branky neuvěřitelně trefil tyč a obhájci trofeje prohráli s Vaskem da Gama 1:2 a vypadli.

Deivid se znemožnil ve 36. minutě středečního zápasu za stavu 1:1, přesto sám požádal vedení klubu, aby mohl na tiskové konferenci předstoupit před novináře a o zahozené šanci promluvit.

"Byl jsem přesvědčený, že dám gól," citovala ho agentura AP. "Trefil jsem míč a otáčel jsem se, abych běžel slavit se spoluhráči. Jenže potom se během zlomku vteřiny mou lehkovážností stalo to, co se stalo. Takovou šanci by dal i můj pětiletý syn..." dodal.

Čtěte také:
VIDEO Smolaři z Brightonu si vstřelili tři vlastní góly

Bývalý útočník Fenerbahce a Sportingu Lisabon byl prý ze svého selhání tak zklamaný, že celou noc nespal. "Jsem jediný viník vyřazení," uvedl. "Přál bych si, abych tady mluvil jako hrdina, a ne jako padouch. Kdybych dal gól, mohlo být všechno jinak," uvedl.

Deivid ví, že video neproměněné šance ho bude pronásledovat asi hodně dlouho. "Bezpochyby to poznamená moji kariéru, ale je důležité mít hlavu nahoře. Všechno můžu změnit, když budu dávat góly a vyhrávat tituly," prohlásil.

Podívejte se na sestřih pěti největších zahozených šancí Deivida (zdroj: youtube.com)

v

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy