Mourinha po hádce s Ramosem vypískali fanoušci Realu

ČTK ČTK
23. 1. 2012 13:15
Mourinho se pohádal s Ramosem na tréninku po Barce
Mourinho upozornil španělské hráče, že ho svými výroky zabíjejí
Mourinho upozornil španělské hráče, že ho svými výroky zabíjejí | Foto: Reuters

Madrid - Trenér fotbalistů Realu Madrid José Mourinho se údajně dostal do sporu s obráncem Sergiem Ramosem. O jejich hádce po prohraném pohárovém utkání s Barcelonou informoval deník Marca, což Mourinho nelibě nese.

Hráči ho podle něj svými prohlášeními pro tisk zabíjejí. Výsledkem byl pískot fandů Realu na trenérovu adresu při nedělní výhře 4:1 nad Bilbaem.

Real ve středu podlehl Barceloně v poháru 1:2, přestože vedl. Jenže pak přišel rohový kop a Puyolova branka, která stála u zrodu obratu.

Podle španělského tisku za to Mourinho svaluje vinu na Ramose, který nestál v prostoru, kde měl být. Oba si to prý důrazně vyříkávali během pozápasového rozboru.

Čtěte také:
Messi nastřílel hattrick, Ronaldo proměňoval penalty
VIDEO Real opět podlehl Barceloně. Tentokrát v poháru
VIDEO Pepe prošlápl Messimu ruku. Idiot, tvrdí Rooney

"S Pepem jsme se rozhodli vyměnit pozice," bránil se prý Ramos. "Takže jste se rozhodli zkusit roli trenéra?" reagoval Mourinho.

"Ne, ale občas je nutné při utkání reagovat a zvolit změnu. Protože jste nikdy nehrál na nejvyšší úrovni, nemůžete vědět, že takové situace občas nastanou," údajně řekl Ramos.

Mourinho: Svými výroky v mix zóně mě zabíjíte

Mourinho po nedělním duelu s Bilbaem odmítl reagovat na dotazy ohledně roztržky. Hráčům, hlavně španělským reprezentantům včetně Ramose, však prý v kabině řekl, že se mu nelíbí, jak se vyjadřují pro média.

"Svými výroky v mix zóně mě zabíjíte. Je mi jasné, že vaši přátelé novináři vás jako mistry světa ochrání," cituje kouče deník Marca.

Sergio Rámos a další španělští reprezentanti jsou podle Mourinha u novinářů chránění
Sergio Rámos a další španělští reprezentanti jsou podle Mourinha u novinářů chránění | Foto: Jakub Šafránek

Když si to před nedělním zápasem přečetli fandové Realu, rozhodli se Mourinha vypískat. Portugalský kouč si však z jejich reakce velkou hlavu nedělá.

"Sice se mi to dosud nikdy nestalo, ale starosti by mi to dělalo, kdyby to přišlo v týmu, kde fandové normálně nepískají. Jenže tady byli vypískáni kdysi i Zinédine Zidane, Ronaldo i Cristiano Ronaldo, všechno držitelé Zlatého míče, tak proč bych neměl být vypískán i já?" uvedl Mourinho.

"Všichni na to odpověděli svou prací, to samé udělám já," dodal.

Pískání fandů se ale nelíbilo některým hráčům. "Pískání proti Mourinhovi je pískání pro nám. Je nefér snažit se svalit všechnu vinu na jednu hlavu. Jestli si někdo zaslouží pískot, tak je to celý tým," uvedl obránce Alváro Arbeloa.

Spekulace o problémech v kabině vyvrací levý bek Marcelo. "Myslím, že na hřišti bylo vidět, že žádné problémy nejsou. Pokud bychom měli nějaké problémy, tak bychom asi nehráli tak, jako dnes, nemyslíte?" řekl autor jedné z branek do sítě Bilbaa.

 

Právě se děje

Další zprávy