VIDEO Hamšík netrefil ze dvou metrů prázdnou bránu

Jaroslav  Šindelář Jaroslav Šindelář
19. 12. 2011 10:30
Neapol i kvůli tomu podlehla v derby AS Řím 1:3
Marek Hamšík zahazuje ideální šanci na skórování.
Marek Hamšík zahazuje ideální šanci na skórování. | Foto: youtube.com

Neapol - Neapol v poslední době zažívá jedno z nejlepších období v historii klubu. Po postupu do osmifinále Ligy mistrů přes Manchester City však přišel šok. V nedělním zápase 16. kola italské ligy Neapol podlehla v souboji dvou tradičních rivalů AS Řím 1:3.

O výhře Římanů na neapolském stadionu San Paolo rozhodly dvě situace hned v úvodu utkání.

Už ve 3. minutě se argentinský záložník Říma Erik Lamela protáhl na levém křídle kolem dvou protihráčů, téměř od brankové čáry nacentroval před bránu a po nešťastné teči neapolského obránce Salvatoreho Aroniky si brankář Morgan De Sanctis srazil rukou míč do vlastní brány.

Čtěte také:
Udine remizovalo s Laziem a uhájilo třetí místo

Neapol se však mohla z nešťastně inkasovaného gólu otřepat hned vzápětí.

Znovu po levém křídle se uvolnil kolumbijský záložník Neapole Juan Zúniga, vodorovně s brankovou čárou předložil míč na malé vápno volnému Marku Hamšíkovi, jenže slovenský záložník ze dvou metrů odkrytou bránu překopnul.

Na sestřih ze zápasu se podívejte ZDE (zdroj: videa.hu) - článek pokračuje pod videem

Římané poté ustáli další tlak soupeře, včetně nastřelené tyče Argentince Ezequiela Lavezziho, a v 59. minutě sami znovu udeřili zásluhou argentinského útočníka Pabla Osvalda. Neapol sice v 82. minutě díky Hamšíkovi vykřesala jiskru naděje, tu však v nastavení uhasil gólem na 3:1 Fabio Simplicio.

Svěřenci trenéra Luise Enriqueho tak vyhráli po třech zápasech bez vítězství a dotáhli se v tabulce na svého soupeře, jemuž patří šestá příčka.

 

Právě se děje

Další zprávy