Tévezova šaráda pokračuje, nepřijel na schůzku s klubem

Aleš Vávra Aleš Vávra
14. 11. 2011 19:00
Útočník zůstal doma v Argentině
Carlos Tévez.
Carlos Tévez. | Foto: Reuters

Londýn - Zahraje si fotbalista Carlos Tévez ještě někdy ve světlemodrém dresu Manchesteru City? Pokud jste stále ještě věřili, že ano, můžete na tuto možnost pomalu zapomenout.

Argentinský útočník totiž stále důrazněji anglickému klubu ukazuje, že už s ním nechce mít nic společného.

Nejenže sedmadvacetiletý hráč v minulém týdnu odletěl během reprezentační přestávky bez svolení klubu na jihoamerický kontinent, přestože měl v Anglii individuálně trénovat, ale navíc se dosud nevrátil.

Čtěte také:

Asociace hráčů snížila Tévezovi pokutu na polovinu
Maradona kritizuje vyřazení Téveze z kádru Man City
Tévez zvažuje, že se bude soudit s koučem Mancinim

A to měl naplánovanou důležitou schůzku s funkcionáři City, kteří měli řešit jeho další budoucnost v týmu lídra anglické Premier League.

Vedení City teď už s největší pravděpodobností dojde s problémovým fotbalistou trpělivost. Případ prý hodlá předat právníkům.

Vztah mezi Tévezem a jeho zaměstnavatelem se vyhrotil v září při utkání Ligy mistrů na půdě Bayernu Mnichov. Argentinec odmítl jít na hřiště jako střídající hráč. Poté se hájil tím, že se pouze nechtěl rozcvičit.

Od klubu dostal za exces pokutu ve výši zhruba měsíčního platu, cca 29 milionů korun. Hráčská asociace se za hráče postavila, načež mu byl trest snížen na polovinu.

 

Právě se děje

Další zprávy