Levante zůstává v čele, vyhrálo gólem z 93. minuty

Sport Sport
27. 10. 2011 0:05
Levante - San Sebastian 3:2, Real - Villareal 3:0
Fotbalisté Levante.
Fotbalisté Levante. | Foto: Reuters

Valencie - Pohádka podceňovaného valencijského týmu bude pokračovat i po desátém kole španělské ligy. Levante ve středečním zápase porazilo San Sebastian 3:2 a zůstává v čele Primera Division.

Tým s nejmenším rozpočtem z celé ligy tentokrát potřeboval ke třem bodům velkou dávku štěstí, po nepříznivém vývoji ovšem ukázal značnou vnitřní sílu.

San Sebastian se totiž ujal vedení už ve 4. minutě, kdy se trefil Estrada.

Čtěte také:

Další mariáš na Barce: devět žlutých, dvě červené a gól
Zázračné Levante znovu vyhrálo a je v čele La Ligy

Levante ve druhé půli skóre sice otočilo, nicméně čtyři minuty před koncem domácí ochozy zmrazil Martinez. Ve třetí minutě nastavení přišla extáze. Suárez se postavil k přímému kopu z velké dálky a rozjásal stadion.

Na druhém místě před Barcelonou se udržel Real Madrid. Svěrenci Joseho Mourinha byli doma s Villarealem hotoví za jedenáct minut.

V 6. minutě se trefil Benzema a pět minut po něm Kaká. Po půlhodině hry upravil na konečných 3:0 Angel Di María, který přihrál na úvodní dvě branky.

Vyhrála i Valencia, která uspěla na půdě Zaragozy. Jediný gól zápasu vstřelil v 82. minutě Alba. Valencia je v tabulce na čtvrtém místě.

Španělská fotbalová liga - 10. kolo:

Getafe - Pamplona 2:2 (62. a 77. Güiza - 8. a 66. Balde), Levante - San Sebastian 3:2 (56. Nano, 61. Valdo, 90.+3 Suárez - 4. Estrada, 86. Martínez), Vallecano - Málaga 2:0 (7. Botelho, 70. Tamudo), Zaragoza - Valencie 0:1 (82. Alba), Real Madrid - Villarreal 3:0 (6. Benzema, 11. Kaká, 31. Di María), Mallorca - Gijón 1:2 (16. Castro - 49. Bilič, 62, Victor vlastní).

 

Právě se děje

Další zprávy