Aston Villa ztratila výhru vinou vlastního gólu

ČTK ČTK
25. 9. 2011 19:23
QPR - Aston Villa 1:1
Foto: Reuters

Londýn - Fotbalisté Aston Villy přišli vinou vlastního gólu ze třetí minuty nastavení o vítězství na hřišti Queens Park Rangers.

V anglické lize zůstávají neporažení, avšak remíza 1:1 v Londýně byla už jejich pátým nerozhodným výsledkem ze šesti odehraných zápasů.

Hosté z Birminghamu byli v prvním poločase horším týmem a stěží se dostávali k brance Rangers. První přesnou střelu na ni vyslali až minutu před přestávkou. Po půli však výkon zlepšili a vstřelili také první gól utkání, když Bannan v 58. minutě potrestal stažení spoluhráče Agbonlahora za dres.

Čtěte také:
United ztratili první body, Arsenal konečně zabral
Gecov hrál první zápas v Anglii. Je to jako drogy, řekl

V nastavení však zužitkovali závěrečný tlak domácí Rangers, v jejichž zápasovém kádru chyběl český brankář Radek Černý. Centr po průniku Heidara Helgusona odvrátil Stephen Warnock jen do nohy do té doby bezchybného stopera Richarda Dunna, který míč ztečoval do vlastní sítě.

Queens Park se s Aston Villou v nejvyšší soutěži utkal naposledy v roce 1996, kdy podlehl 2:4. Na domácím hřišti s birminghamským týmem v pěti střetnutích ještě neprohrál.

Anglická fotbalová liga - 6. kolo:

QPR - Aston Villa 1:1
Branky:
90.+3 vlastní Dunne - 58. Bannan z pen.

 

Právě se děje

Další zprávy