VIDEO Simulant roku. Rozhodčí padnul k zemi jak podťatý

Jaroslav  Šindelář Jaroslav Šindelář
23. 9. 2011 10:45
Rozhodčímu se divadlo nepovedlo a zápas se dohrál
Ilustrační foto
Ilustrační foto | Foto: Reuters

Praha - V poslední době se s fotbalovými simulanty roztrhnul pytel. Například Jan Rezek, který na začátku září nasimuloval penaltový zákrok ve Skotsku, nyní dostal velkého konkurenta v boji o primát Simulant roku.

V nižší brazilské soutěži se totiž bezdůvodně poroučel k zemi rozhodčí.

Ve 36. minutě utkání Série D mezi Operáriem a Mirassolem nejdříve sudí Rodrigo Nunes de Sá ukázal druhou žlutou kartu a poté červenou domácímu hráči Georgemu.

Ten se okamžitě jal vysvětlit sudímu, co si o jeho rozhodnutí myslí, a z bezprostřední blízkosti na něj začal řvát. A když se nosem otřel o Nunesův nos a zřejmě mu vylétly z úst sliny, rozhodčí se svalil k zemi, jako by jej George udeřil hlavou.  

Čtěte také:
VIDEO Nejlepší zákrok roku. Fotbalistu sestřelil vítr 
Simulanti škodí rozhodčím. A křiví fotbal. Video na ně!
Chramosta zase simuloval? Žižkovští o tom nepochybují

Nunes si skryl obličej do dlaní a začal se mezi klubkem domácích hráčů svíjet. Když mu fotbalisté Operária vzkázali, že to přehání, rozhodčí okamžitě vyskočil na nohy a schoval se za přiběhnuvší asistenty a poté i členy policie. A aby všem dokázal, že došlo k vážnému kontaktu, neustále si otíral rukou oči.

Rozdováděné domácí hráče se mu, respektive jeho asistentům a policistům, nakonec podařilo uklidnit, George odešel do kabin a zápas se dohrál. 

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy