VIDEO Cesc se prvně trefil za Barcu, ta zničila Neapol

Jakub Šafránek Jakub Šafránek
23. 8. 2011 7:48
Katalánci zničili třetí tým serie A Neapol 5:0
Foto: Reuters

Barcelona - Start španělské ligy je zatím v nedohlednu, a tak si fotbalová Barcelona udržuje formu z vyhraného španělského  Superpoháru v přátelských utkáních.

V tom posledním na Nou Campu rozstřílela třetí tým loňského ročníku Serie A a účastníka letošního ročníku Ligy mistrů Neapol 5:0.

Oba týmy sice nastoupily v kombinovaných sestavách, nicméně během zápasu se na trávník dostaly všechny hvězdy, včetně třeba Fábregase, Villy či Messiho na jedné straně a Hamšíka s Lavezzim a Cavanim na straně druhé.

Čtěte také:

Nevychovanec Mourinho: Barceloně se omlouvat nebudu
Stávky: Ve Španělsku se nehraje, v Itálii hrozí totéž

Branky ovšem střílela jen Barcelona. Jednou se trefili Fábregas, Keita a Pedro, dvakrát pak rozvlnil soupeřovu síť Messi, který přitom na hřiště přišel až po necelé hodině hry.

Fábregasova branka, která otevřela účet utkání, přitom byla vůbec jeho první v dresu katalánského velkoklubu po přestupu z Arsenalu. Moc se na ni ale nenadřel, stačilo mu totiž před prázdnou branku nastavit nohu na parádní přihrávku Adriana z levého křídla.

Barcu, které se v přípravě vedlo spíše střídavě, čeká v pátek třetí ostrý duel sezony. Po dvou utkáních španělského Superpoháru si totiž zahraje s vítězem Evropské ligy Portem o evropský Superpohár.

 

Právě se děje

Další zprávy