VIDEO Sudí prchal před fotbalisty. Musel přelézat zeď

Jaroslav  Šindelář Jaroslav Šindelář
11. 8. 2011 16:00
Podívejte se, jak sudí prchal ze hřiště

Buenos Aires - Dělat fotbalového rozhodčího, to není žádný med.  O tom se přesvědčil už nejeden z arbitrů. Ale situaci, která se stala argentinskému sudímu Alfredo Belénovi, zřejmě nic nepřekoná. 

V zápase páté argentinské divize mezi týmy San Guillermo a Atlético Tostado chtěl vyloučit jednoho z hráčů hostujícího týmu, který před tím fauloval soupeře a udeřil jej pěstí do břicha.

Faulujícího hráče si Belén vytáhl stranou a chtěl mu ukázat červenou kartu. Aniž by to však stihl udělat, inkriminovaný hráč se proti němu rozeběhl, aby jej také udeřil pěstí.

Poté začal sudího kopat, k čemuž se připojili i jeho spoluhráči z Tostada, bouchnout si přišel i jeden z realizačního týmu hostujícího mužstva. Až poté přiběhli k Belénovi asistenti, kteří jej začali chránit.

Čtěte také:
VIDEO Nejlepší zákrok roku. Fotbalistu sestřelil vítr
VIDEO Tak dlouho čekal s výhozem, až ho soupeř obral
VIDEO Nejhorší gólmanka na světě. Pustila úplně všechno

Tím však zdaleka vše neskončilo. I když si Belén od jednoho z asistentů vypůjčil praporek, na jeho obranu to nestačilo, a tak začal před rozdivočenými hráči prchat ze hřiště.

Za plotem, který odděluje zázemí od hřiště, ho však začal stíhat vyloučený hráč, člen realizačního týmu i fanoušci hostujícího týmu. Všichni pak na Beléna začali házet kameny a dřevěné tyče.

A jelikož Belénovu stíhání nestačili zabránit ani dobíhající asistenti, nezbylo mu nic jiného než opustit stadion povedeným skokem přes zeď.

To, jestli rozdivočeným zástupcům hostujícího týmu stihl nakonec prchnout, jasné není. Kvůli pořízenému videozáznamu však bude mít na celou událost doživotní památku.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy