VIDEO Vnadné fanynky jsou hlavní atrakcí Copy América

Jaroslav  Šindelář Jaroslav Šindelář
7. 7. 2011 15:00
Vnadné Peruánky sleduje na šampionátu celá Amerika
Peruánské fanynky
Peruánské fanynky | Foto: Reuters

San Juan - Ani střelecká impotence Lionela Messiho a jeho spoluhráčů, ani podobná nemouhoucnost jejich brazilských kolegů...

Hlavním tématem na právě probíhajícím mistrovství Jižní Ameriky v Argentině jsou dvě fanynky peruánských fotbalistů Irina Grandez a Dayisi Araudo.

Vnadné modelky před prvním zápasem svých krajanů, s nimiž se před měsícem v rámci Kirin Cupu utkala česká reprezentace, proti semifinalistům mistrovství světa Uruguajcům (1:1) rozpoutaly v San Juanu před stadionem velkou show.

Čtěte také:
VIDEO Chcete mě? Hargreaves hledá klub pomocí youtube
VIDEO Messiho vypískali fandové. Skrýval před nimi slzy

Zcela tak zastínily vnadnou paraguayskou modelku Larissu Riquelmeovou, která byla hlavní atrakcí loňského světového šampionátu v Jižní Africe.

Paraguayská modelka Larissa Riquelme fandí na fotbalovém MS
Paraguayská modelka Larissa Riquelme fandí na fotbalovém MS | Foto: Reuters

Peruánské fanynky vedle vystavování svých předností ukazovaly své taneční dovednosti. Samy se pak pasovaly do role nejlepších fanynek v celém Peru.

Během zápasu je pak sledovala i televize, která přenášela zápas a její režie kvůli pohledům na tanečky fanynek málem nestačila zachytit vedoucí gól zápasu. Ten ve 24. minutě vstřelil peruánský útočník bundesligového Hamburku Paolo Guerrero.

Za Uruguajce pak v nastavení první půle stihl už "jen" vyrovnat ostrostřelec Liverpoolu Luis Suárez. Ani to však nezabránilo peruánským fanynkám k dokončení svého představení ve druhém poločase.

A bude zřejmě pokračovat i v pátečním zápase s Mexikem a v závěrečném zápase skupiny C s Chile.

 

Právě se děje

Další zprávy