VIDEO Bláznivý trenér. Za vyloučení dal sudímu pusu

Aleš Vávra Aleš Vávra
6. 4. 2011 19:53
Podívejte se, jak impulzivní jsou trenéři v Rumunsku

Bukurešť - Co se týče intenzity prožívání zápasu, hledal by fotbalový trenér Rapidu Bukurešť Marius Sumudica jen velmi těžko konkurenci.

To, co předvedl při výhře svého týmu nad Gaz Metan Medias 2:1, se hned tak nevidí. Rapid prohrával od úvodu zápasu 0:1, v závěru první půle však dvěma góly v rozmezí tří minut výsledek otočil.

Kouč Sumudica oba góly oslavil "šíleným" sprintem, přičemž v druhém případě si to namířil přes hřiště přímo ke kotli fanoušků Rapidu. Tam v euforii padl na trávník a užíval si obrovskou radost.

Čtěte také:
VIDEO Šílení diváci v Egyptě naháněli fotbalisty i sudí

Jeho bláznivé výstupy ale nezůstaly bez odezvy hlavního rozhodčího, který podle pravidel musel kouče vykázat na tribunu. Sumudica vzal rozhodnutí pozitivně, překvapeného sudího si přitáhl k sobě a odměnil ho polibkem na tvář.

"Udělal jsem to, protože jsem byl pod obrovským tlakem. Když jsem ho líbal, cítil jsem nějaký drahý parfém...," komentoval své počínání po zápase.

Otázkou je, zda vzal stejně pozitivně také verdikt disciplinární komise, která mu za jeho chování udělila distanc na dva zápasy a pokutu v přepočtu 20 tisíc korun.


Podívejte se na řádění impulzivního trenéra Rapidu Bukurešť:

 

Právě se děje

Další zprávy