Klub rváčů. Na tréninku City se prali Adebayor a Touré

Aleš Vávra Aleš Vávra
5. 1. 2011 19:20
Touré: S Adebayorem to není poprvé, ani naposledy

Praha - Další z řady konfliktů má za sebou anglický fotbalový tým Manchester City. Na tréninku před středečním soubojem o druhé místo v Premier League na hřišti Arsenalu si vjeli do vlasů spoluhráči Emmanuel Adebayor a Kolo Touré. Shodou okolností dva bývalí hráči Arsenalu.

A jelikož na otevřeném tréninku byli i britští fotografové, vyplulo na povrch to, o čem se už dlouho pouze spekuluje. A sice, že vztahy v týmu plném hvězd nejsou zrovna ideální.

Čtěte také:
United drží neporazitelnost i vedení v Premier League
Tévez už dotrucoval, v Manchesteru City chce zůstat
VIDEO V City to vře. Tévez seřval kouče, hráči se prali

Tourému se při tréninku nelíbil ostrý zákrok Adebayora, po sérii nadávek se po sobě dva afričtí fotbalisté bez okolků vrhli. Oba hráči se nemají příliš v lásce, nedávno totiž Touré prohlásil v novinách, že někteří hráči nedávají klubu vše a zjevně tím myslel právě Adebayora, který v této sezoně v sestavě City téměř vůbec nenastupuje.

Touré se snažil po tréninku význam rvačky snížit. "Ujeli jsme, ale už je to v pohodě. S Adebayorem to ale není poprvé a asi ani naposled, už v Arsenalu jsme se několikrát střetli. Známe se možná až příliš dobře," uvedl obránce. Vedení klubu deklarovalo, že se incidentem nijak nebude zabývat.


Podívejte se na fotky britských novinářů:

 

Právě se děje

Další zprávy