Jágr přijel do Kladna: Hrajeme dobře, proto máme volno

ČTK ČTK
30. 12. 2010 16:00
Jágr navštívil středeční zápas Kladna s Plzní

Kladno - Extraligový zápas Kladna s Plzní si nenechal ujít při svém krátkém pobytu v Česku Jaromír Jágr.

Stihl tak nejen vystoupení svého mateřského klubu, kterému šéfuje jeho otec Jaromír Jágr starší, ale i pozápasové krátké setkání se známými z plzeňské strany.

Indiány trénuje Jágrův osobní kouč Marian Jelínek a především v jejich dresu září Martin Straka, dlouholetý spoluhráč nejproduktivnějšího Evropana v historii NHL.

Čtěte také:
Straka rozhodl pět minut před koncem o výhře v Kladně

Právě Straka obral Kladno o body, když v 55. minutě rozhodl o výhře 3:2. Po zápase se prý kvůli tomu spolu ale nijak nepopichovali.

"Dlouho jsme se neviděli, takže jsme se bavili spíš o životě, o hokeji moc ne," řekl ČTK Jágr. V úterý hrál s Avangardem na ledě Rigy a v příštích dnech si bude užívat volna, protože KHL má pauzu na novoroční prázdniny.

Na hokej chci zapomenout. Na led ale půjdu

Jágr toho hned využil k cestě domů do Kladna.

"Máme čtyři dny volno, protože hrajeme až 5. ledna. Většina hráčů odjela domů oslavit Vánoce, nebo spíš Nový rok. Já už Vánoce slavit nebudu, ale především si doma odpočinu. Doma na hokej trošku zapomenu. Na led tady asi půjdu, ale zatím nevím kdy. Nemám žádné plány," prohlásil Jágr.

Omsk se vyšplhal na druhé místo Východní konference o dva body za vedoucí Kazaň a užívá si zatím vydařený průběh sezony. "Hrajeme docela dobře, daří se nám a výsledky jsou dobré. Asi i proto jsme dostali volno," usmíval se Jágr.

 

Právě se děje

Další zprávy