VIDEO V City to vře. Tévez seřval kouče, hráči se prali

Sport Sport
5. 12. 2010 9:50
Kapitán Tévez nesl své střídání velmi špatně
Foto: Reuters

Praha - Manchester City se díky hubené výhře nad Boltonem udržel na 4. místě Premier League a na Chelsea ztrácí jen bod, vztahy se však v tomto klubu opět velmi přiostřily.

Kapitán a nejlepší střelec týmu Argeninec Carlos Tévez totiž nevydýchal, když ho kouč Roberto Mancini v závěru zápasu s Boltonem vystřídal.

Čtěte také:
Arsenal vede Premier League, Chelsea opět selhala
Ancelotti: Chelsea z krize vysvobodí Terry a Lampard
VIDEO: A zase ten Barton. Na protihráče zaútočil pěstí

Běžela už 90. minuta, kdy se hvězdný útočník musel poroučet ze hřiště, přes to za tento taktický krok trenérovi ostře vyčinil.

Italský trenér si to líbit nenechal a Téveze strčil do zad. Oba muži už spolu měli problém v říjnu, kdy se prý málem poprali o přestávce ligového duelu s Newcastlem.

Podívejte se na incident při střídání:

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com


Nebyl to však jediný incident, který se v City tento týden odehrál. Italský hráč Mario Balotelli se totiž na pátečním tréninku popral s německý obráncem Jeromem Boatengem.

Větší rvačce zabránil pouze včasný zásah spoluhráčů. Dvacetiletému Balotellimu se nelíbil ostrý Boatengův zákrok a při strkanici chytil německého reprezentanta pod krkem. Oba hráči se poté sice usmířili, italského útočníka však musel uklidňovat trenér Roberto Mancini.

Řada konfliktů v bohatém klubu pokračuje. Nedávno se ostře pohádali Emmanuel Adebayor s Vincentem Kompanym a také James Milner s Yayou Tourém. Napjaté vztahy přiostřil také obránce Kolo Touré, když veřejně prohlásil, že některým spoluhráčům jde jen o peníze. K jeho kritice se vzápětí přidal i sám Tévez.

 

Právě se děje

Další zprávy