CSKA skončí druhý. Bez Necida porazil Suchého Spartak

Sport Sport
20. 11. 2010 15:05
CSKA - Spartak 3:1, Kazaň - Zenit Petrohrad 2:2
Foto: Jakub Šafránek

Moskva - Pikantní souboj českých reprezentantů a bývalých slávistů Marka Suchého a Tomáše Necida se v Rusku nekonal. Útočníka CSKA Moskva totiž nechal trenér Sluckij celý zápas pouze na lavičce.

I bez něj však CSKA v moskevském derby proti Spartaku dominoval. Domácí prohrávali 1:0 a hráli od úvodu druhého poločasu bez vyloučeného Šemberase.

Čtěte také:
CSKA oddálil mistovské oslavy Petrohradu, Necid nehrál
Rozjetý Necid opět dvakrát skóroval za CSKA

Přesto dokázali duel otočit třemi góly. Akrobatickou dorážkou srovnal Honda, samostatnou akcí vstřelil rozhodující gól útočník Pobřeží Slonoviny Doumbia a v závěru skóre početil Vágner Love.

Fotbalisté CSKA Moskva, kteří neprohráli posledních patnáct soutěžních zápasů, si díky výhře definitivně zajistili druhé místo v ruské lize.

Sestava CSKA: Akinfejev - Nababkin (85. Rahimič), Ignaševič, V. Berezuckij, Ščennikov - Tošič (56. Mamajev), Honda, Šemberas, Oliseh - Doumbia (68. Aldonin), Vágner Love.

Již jistý mistr Zenit Petrohrad remizoval 2:2 na půdě Kazaně, která skončí na třetím místě. Do Ligy mistrů se tak bude muset probojovat přes kvalifikaci, zatímco CSKA má spolu s Petrohradem postup jistý.

Čtvrtou příčku zaručující start v předkole Evropské ligy drží Spartak Moskva, ovšem jen o bod před městským rivalem Lokomotivem.

 

Právě se děje

Další zprávy