VIDEO Další originální oslava gólu. Hráč sedl za volant

Jaroslav  Šindelář Jaroslav Šindelář
27. 10. 2010 14:55
Originální oslavu zvolil útočník San Sebastianu
Ilustrační foto
Ilustrační foto | Foto: Reuters

Praha - Ne, nešlo o napodobování fotbalových koumáků z islandského Stjarnanu, kteří na sebe upozornili imitováním akčních scének z Ramba, chytáním ryb či simulací jízdy na kole.

Francouzský útočník San Sebastianu Antoine Griezmann měl jen takovou radost z druhého gólu do sítě La Coruni v pondělní dohrávce 8. kola španělské ligy (3:0), že využil u pomezní čáry stojícího automobilu, za jehož volant si sedl a k 'jízdě' vyzval i své spoluhráče.

Griezmann zvýšil na 2:0 v 70. minutě a při úprku k rohovému praporku jej napadlo oslavit gól usednutím do otevřeného reklamního automobilu. A když k němu přisedli i ostatní spoluhráči, začal troubit na klakson.

Čtěte také:
Lidská toaleta - další bláznivá oslava hráčů Stjarnanu
VIDEO: Plavci a veslaři. Další islandské oslavy gólů
Islanďané zase excelovali. Předváděli porod a mrtvici
Fotbalisté Stjarnanu po gólu napodobují Ramba či rybáře

"Na příště si připravíme další zajímavou oslavu, kterou překvapíme fanoušky," řekl po zápase útočník, který by chtěl navázat na počínání borců ze Stjarnanu.

Devatenáctiletého Francouze nemrzela ani žlutá karta, kterou za svou originální oslavu od hlavního rozhodčího dostal. Nemá totiž řidičský průkaz, takže se za volant automobilu usadil podle svých slov poprvé.

 

Právě se děje

Další zprávy