Aston Villa hledá kouče. Nabízí se Houllier i Donadoni

Jakub Šafránek Jakub Šafránek
3. 9. 2010 14:57
Aston Villa stále shání náhradu za O'Neilla

Londýn - Někdejší kouč Liverpoolu a Lyonu Gerard Houllier je jedním z hlavních kandidátů na uvolněné místo trenéra šestého týmu loňského ročníku Premier League Aston Villy.

V pátek totiž Houllier absolvoval pohovor s majitelem klubu Randy Lernerem a obě strany jsou podle anglických médií blízko dohodě.

Mezi zájemce o zaměstnání v Aston Ville se v pátek také přihlásil italský kouč Robert Donadoni, jenž dovedl Squadru Azzuru na Euru 2008 do čtvrtfinále.

Čtěte také: West Bromwich bez zraněného Bednáře podlehl Liverpoolu

"Roberta velice zajímá anglický fotbal a moc rád by si vyzkoušel práci u Aston Villy. Ví, že je to ambiciózní klub a myslí si, že by mu mohl k úspěchu pomoci," prohlásil Donadoniho agent Charles Collymore.

Tým z Birminghamu postrádá kouče od devátého srpna, kdy rezignoval douholetý trenér "Villans" Martin O'Neill. Od té doby Villu vedl se střídavými úspěchy prozatímní trenér Kevin MacDonald.

Birmighamský celek pod jeho vedením na jednu stranu nepostoupil přes Rapid Vídeň do Evropské ligy a v domácí soutěži dostal šest branek od Newcastlu, ale na druhou stranu si v Premier League připsal i dvě výhry a patří mu momentálně čtvrtá příčka.

 

 

Právě se děje

Další zprávy