Zdařilý vstup Atlética. Španělé pějí na Ujfalušiho ódy

ČTK ČTK, Red Spo
31. 8. 2010 8:05
Marca: Ujfaluši byl v zápase s Getafe nejlepší hráč

Madrid - Fotbalisté Atlétika Madrid vstoupili tři dny po premiérovém zisku evropského Superpoháru do sezony španělské ligy pondělním vítězstvím 4:0 nad Gijónem a vedou tabulku.

Dva góly vstřelil nejlepší hráč mistrovství světa Diego Forlán, podle listu Marca byl však hvězdou zápasu bývalý český reprezentant Tomáš Ujfaluši.

Čtěte také :
O obránce Ujfalušiho se zajímá Schalke 04
Rozhodnuto: Reprezentovat už nebudu, vzkázal Ujfaluši

Atlético ještě před výkopem ukázalo téměř 40.000 divákům na stadionu Vicente Calderóna Superpohár, který v pátek získalo po výhře nad Interem Milán, a důvod k radosti jim dalo i v zápase.

Skóre otevřel po jedenácti minutách záložník Jurado, pro nějž byl ovšem pondělní duel zároveň derniérou v klubu - má totiž namířeno do německého Schalke. "Fotbal už je takový. Přicházejí nabídky, které se nedají odmítnout. Je to dobré rozhodnutí pro něj i pro klub," řekl na adresu čtyřiadvacetiletého Španěla trenér Atlétika Quique Sánchez Flores.

Další dva góly madridského celku zaznamenal uruguayský kanonýr Forlán, jenž se trefil v obou poločasech a potvrdil svou formu z nedávného MS, kde dostal Zlatý míč pro nejlepšího hráče. Skóre uzavřel v nastavení Portugalec Simao.

Velkou chválu si ovšem vyslechl i obránce Ujfaluši, jenž v minulém týdnu vyloučil svůj návrat do české reprezentace. "Bylo to jeho skvělé představení. Má baterky na to, aby běhal nepřetržitě tři dny. Perfektní v obraně i útoku," napsal o dvaatřicetiletém Ujfalušim server marca.com

 

Právě se děje

Další zprávy