Juventus i s šesti posilami prohrál na úvod ligy s Bari

ČTK ČTK
29. 8. 2010 23:09
AC Milán - Lec ce 4:0, Bari - Juventus 1:0
Foto: Reuters

Milán - Fotbalisté Juventusu Turín za sebou mají nepovedený start do italské ligy. Přestože do základní sestavy nasadili hned šest čerstvých posil, na půdě Bari prohráli 0:1. Český obránce Zdeněk Grygera zůstal jen na lavičce Juventusu.

Juventus v létě utrácel ze všech italských týmů nejvíce, ovšem v prvním ligovém kole doplatil na nesehranost. Proti Bari nasadil i Fabia Quagliarellu, který přestoupil z Neapole teprve v sobotu.

Ani on se příliš neprosadil stejně jako jeho noví spoluhráči. Rozhodla 43. minuta, ve které skóroval Donati a zařídil překvapivou výhru Bari.

Čtěte také: Ibrahimovič opouští Barcelonu. Bude hostovat v AC Milán

Úvodní zápas příliš nevyšel ani Palermu. První soupeř pražské Sparty ve skupině Evropské ligy doma uhrál jen bezbrankovou remízu s Cagliari. Střelecky naprázdno vyšlo Palermo teprve podruhé z posledních 19 ligových zápasů. Zároveň poprvé po dvanácti utkáních v Serii A udrželo čisté konto.

Trenér Delio Rossi do utkání nasadil sestavu: Sirigu - Cassani, Balzaretti, Bovo, Muňoz - Pastore, Liverani, Nocerino, Migliacio - Hernández (78. Pinilla), Maccarone (67. Rigoni).

Naopak ve velkém stylu odstartoval AC Milán, který doma přehrál Lecce 4:0. Dvěma góly se na tom podílel brazilský útočník Pato, po brance přidali Thiago Silva a Inzaghi. Marek Jankulovski nebyl ani na lavičce vítězů.

 

Právě se děje

Další zprávy