Chelsea posilovat nebude. Jinak půjde Ancelotti do naha

Jakub Šafránek Jakub Šafránek, yac
26. 12. 2009 11:17
Kouč se vsadil s novináři, že v lednu tým neposílí

Londýn - I přesto, že se fotbalové Chelsea v lednu rozpadne celý útok, manažer klubu Carlo Ancelotti nechce o posilování týmu ani slyšet.

Didiera Drogbu a Salomona Kalou, jež budou reprezentovat své domoviny na mistrovství Afriky, a Nicolase Anelku, který je momentálně zraněný, chce nahradit ze svých zdrojů.

A aby o tom přesvědčil i novináře, zašel padesátiletý italský kouč až k tvrzení, že pokud skutečně nějakou posilu na Stamford Bridge přivede, svlékne se sám do naha a oběhne hřiště Chelsea.

Čtěte také: Zola: Chelsea si nezasloužila ani penaltu, ani bod

"V lednu nikoho nekoupíme. Klidně se i vsadím, že pokud ano, tak oběhnu tréninkové hřiště nahý," prohlásil v sobotu Ancelotti.  

O koho přijde Chelsea kvůli mistrovství Afriky

Michael Essien
Didier Drogba
Salomon Kalou
John Mikel Obi

Ještě na začátku sezony přitom Londýnští bojovali za to, aby jim byl odložen trest zákazu přestupů za okolnosti kolem transferu Gaela Kakuty. I když arbitráž platnost trestu odložila, Chelsea podle všeho možnost posílení kádru nevyužije.

"Věříme našim útočníkům. Nejen Drogbovi, Anelkovi a Kalouovi, ale i Borinimu a Sturridgeovi," prohlásil Ancelotti.

Právě dvacetiletý Daniel Sturridge, jenž za "Blues" doposud odehrál jen tři zápasy, má velkou šanci v sobotním odpoledním utkání Chelsea proti Birminghamu nastoupit v útoku vedle Didiera Drogby.

 

Právě se děje

Další zprávy